Kulturetapen

Kulturetapen

Af: Ønskeskyen

Kør med ud i kulturen på unikke cykelruter gennem København. 5 dage med musik, mad, kunst, fest og fællesskab.

Tag vennerne under armen, spring på cyklen og oplev byen og kulturen på en helt ny måde med Kulturetapen ‒ Københavns nye kulturfestival, der bliver afholdt for første gang i år, fra den 8.-12. september. 

I en by med så udpræget en cykelkultur som vi har i København, ligger det lige til højrebenet at inkorporere fællesskabet omkring cykleriet med den brede interesse for kultur og musik. 

Kulturetapen er en unik chance for at opleve København på en helt ny måde, med alternative cykelruter fyldt med kulturoplevelser på udvalgte lokationer. Festivalen vil føre københavnerne rundt i byen over 5 dage via spændende, tilrettelagte ruter, og undervejs vil der være rig mulighed at opleve lækre mad- og kulturtilbud, koncerter ‒ og en perfekt anledning til at udforske vores ellers velkendte by på ny. 

Kulturetapen – Tour Start event  

Onsdag d. 8. september (fra kl. 16.00-18.00) skydes Kulturetapen i gang ved Lokomotivværkstedet i Sydhavnen, og vi kører i samlet flok tourens første etape. Undervejs vil der være læskende forsyninger fra Tuborg Squash og goodiebags med lækre sager. 

Tourstart-eventet rundes af med en økologisk langbordsmiddag hos byens nye grønne oase Banegården, tilsat musik og smukke omgivelser.

Kulturetapens program 

Fra torsdag til søndag byder festivaldagene hver især på nye cykelruter gennem byen, med oplevelsesrige stoppesteder undervejs. Hver aften afsluttes ruterne med festlige events i form af musik og mad, bl.a. hos Byhaven, Copenhagen Distillery, Broens Gadekøkken, samt et Final Party på Reffen om lørdagen. Søndag kan de, der savner ekstra kilometer i benene, opleve den flotte, grønne cykelrute langs Amarminoen i anledningen af Naturens Dag. 

Tilmelding

Det er gratis at cykle med! Man skal blot tilmelde sig på mail på Kulturetapen.dk, hvorefter man kan ‘indløse sin billet’ og afhente sit festivalarmbånd hos de medvirkende kulturpartnere på cykelruterne. Med et festivalarmbånd får man adgang til en lang række fordele, rabatter og gode tilbud undervejs på cykelruterne,