Back to School med Maanesten
Af: Ønskeskyen

Back to school: Forlæng sommeren med Maanestens fortryllende univers 

De lune sommeraftener bliver køligere og badeturene i det brusende hav færre. Det er et tegn på, at en vidunderlig sommer er ved at lakke mod enden. Mange er tilbage fra sommerferie med en kuffert, der ikke kun er fyldt med badetøj, klipklapper og små sandkorn, men også uforglemmelige minder. Det er tid til et gensyn med hverdagen, men det er med en fornyet energi til at jagte nye mål og drømme. 

Lad dig inspirere af Maanestens fortryllende univers og forlæng sommerfølelsen med High Summer22-kollektionen, Follow The Sun. Den består af lyse ferskvandperler og varme smykkesten som turmalin, månesten og citrin, og så er den skabt som en hyldest til at gribe de magiske øjeblikke og være i nuet.

Vi har brug for solens lys og kraft, så smykkernes organiske former og farver fanger de varmende solstråler og de enkle, gyldne kæder og brændte nuancer som brun og orange giver et elegant og legende sommerlook.

Kollektionen er inspireret af den skinnende forbindelse mellem solen og solsikkerne. Den skal få dig til at drømme dig tilbage til varme sommerdage med magiske solopgange, imens du mærker varmen i dit indre. Når sensommeren bliver erstattet af det blæsende efterår, der bliver til en kold vinter, kan du lade dine smykker være en kærlig påmindelse om, at solen altid skinner et sted i verden.       

Hvert eneste smykke har et unikt udtryk, så du kan sammensætte dit eget look, der lader din personlige stil skinne igennem. Gå på opdagelse i kollektionen og find dine yndlingssmykker fra Maanesten, som vil bringe dig hverdagsmagi og minde dig om alle de små og store glæder i livet.

Siren ring
Maanesten
650,00 kr.
Lavania ring
Maanesten
550,00 kr. 

Frigg øreringe
Maanesten
550,00 kr.
Jules halskæde
Maanesten
550,00 kr. 

Gudinde ring
Maanesten
750,00 kr. 
Penelope ankelkæde
Maanesten
700,00 kr. 

Riesme halskæde
Maanesten
750,00 kr. 
Helo øreringe
Maanesten
500,00 kr. 

Hania halskæde
Maanesten
500,00 kr. 
Riesme halskæde
Maanesten
750,00 kr. 

Violet halskæde
Maanesten
550,00 kr. 
Pantsy øreringe
Maanesten
350,00 kr. 

Halskæde med stjernetegn, vægt
Maanesten
850,00 kr. 
Halskæde med stjernetegn, jomfru
Maanesten
850,00 kr. 

Button