Magiske gaveidéer fra Maanesten

Magiske gaveidéer fra Maanesten

Annonce for Maanesten

Hvad drømmer du om? Hvornår går dine drømme i opfyldelse? 

Maanestens nye kollektion af smykker og accessories åbner for et drømmeland af magi, af nattens mystik og mørkets skjulte skatte. Smykkekollektionen, ’Moonrise magic’, hylder den verden, der åbenbarer sig, når månen står op. 

Kollektionen hylder håndværket og er som alle Maanestens smykker håndlavet på eget værksted i Jaipur, Indien. Kollektionen er fyldt med perledryppende halvmåner og kraftfulde ædelsten. Den fremstår underspillet dragende, forgyldt, fortryllet. De organiske former kommer til udtryk i håndlavede detaljer og klassiske, stærke symboler som natsværmeren, der flakser i måneskinnet.

De seneste par år har Maanesten suppleret de populære smykker med en kollektion af legende, farverige accessories, og denne vinter er ingen undtagelse. Under navnet ’Planet Love’ står en funklende accessory-kollektion af kvalitetsstrømper og hårpynt fyldt med pastel-planeter og glimmerskyer. Accessories er en fantastisk, let måde at fuldende et look på, og ’Planet Love’ er den ultimative kærlighedsbooster til dit outfit.

Maanestens smykker og accessories er den perfekte gave at give dig selv eller en omkring dig. Små drømme, der går i opfyldelse.

Shimmer Hairclip Ice Grey
150,00 kr.
Baila Ring
650,00 kr.
Nocha Necklace
650,00 kr. 
Grace Earrings
350,00 kr.
Lucy Scrunchie Yellow
130,00 kr. 
Gry Ring
750,00 kr.
Luna Bracelet
600,00 kr.
Lovepotion Earrings
450,00 kr. 
Love Comet Hairclaw Honey
250,00 kr.
Elinor Ring
850,00 kr. 
Annabella Necklace
650,00 kr.
Buffy Earrings
550,00 kr.