Make A Wish X Ønskeskyen

Make A Wish X Ønskeskyen

Af: Ønskeskyen

Make-A-Wish Danmark blev grundlagt i 1999 og har i over 20 år opfyldt mere end 2.000 ønsker for børn med livstruende sygdomme i alderen 3 til 18 år. Det kan være ønske om at blive brandmand for en dag, at møde sit store idol, fodboldspilleren Lionel Messi, eller at få en gamingcomputer, så kontakten til vennerne kan bibeholdes under et langt sygdomsforløb.

Virksomheder, såvel som private, har mulighed for, at støtte Make-A-Wish Danmarks arbejde i form af enkeltstående bidrag eller et årsmedlemsskab til 300 kr. Som en del af partnersamarbejdet er alle Ønskeskyens medarbejdere blevet medlemmer af Make-A-Wish Danmark.  

Emilies historie

Regnbuer har en helt særlig plads i Emilies hjerte

Søde Emilie på snart 8 år har været igennem et langt og barsk behandlingsforløb for leukæmi, hvor Emilie har fået en knoglemarvstransplantation. Derfor har Emilie måtte tilbringe al for meget tid på hospitalet –og alt for lidt tid derhjemme. Emilie følte, at hun var vokset fra sit værelse og drømte om at få et værelse, som passede til en stor pige. 
Emilie elsker at tegne, derfor ville det bare være helt fantastisk, hvis der i det nye værelse kunne være en højseng med et skrivebord under

Og da regnbuer har en helt særlig plads i Emilies hjerte, var det et meget stort ønske, at hun kunne få sin helt egen regnbue, som hun kunne se på – altid. 
Vi aftalte med Emilies far, at han tog Emilie på tur en dag i september, så vores fantastiske frivillige kunne rykke ind med pensler, hammer og søm og masser af god energi!