Make A Wish X Ønskeskyen

Make A Wish X Ønskeskyen

Af: Ønskeskyen

Ønskeskyen er stolte af at kunne præsentere et partnersamarbejde med Make-A-Wish Danmark. Som Danmarks største platform til digitale ønskelister og med mere end 1 million danske brugere, opfylder Ønskeskyen hver dag et utal af forskellige ønsker. Sammen med Make-A-Wish Danmark ser vi frem til også at være med til, at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme og sætte fokus på organisationens godtgørende arbejde i Danmark.

Make-A-Wish Danmark blev grundlagt i 1999 og har i over 20 år opfyldt mere end 2.000 ønsker for børn med livstruende sygdomme i alderen 3 og 18 år. Det kan være ønske om at blive brandmand for en dag, at møde sit store idol, fodboldspilleren Lionel Messi, eller at få en gamingcomputer, så kontakten til vennerne kan bibeholdes under et langt sygdomsforløb.

Det at være med til at opfylde ønsker og formidle Make-A-Wish Danmarks godtgørende arbejde for børn med livstruende sygdomme, er noget som jeg personligt vægter utroligt højt. At opfylde ønsker er det Ønskeskyen gør, hvorfor vi ser en stor ære i at være med til at gøre en forskel og skabe glæde for børn, som ellers har det svært. Vores ambition med dette samarbejde er allerede i år at fordoble antallet af medlemmer i Make-A-Wish Danmark samt bidrage til at opfylde mange flere ønsker i 2021.”
Trine Rønsbøl – Strategi- og Marketingdirektør hos Ønskeskyen.

Når vi opfylder ønsker for vores ønskebørn, handler det for os altid om at skabe oplevelser, som giver børnene glæde i en ellers bekymringsfuld hverdag. Vi opfylder mange forskellige ønsker af alle slags karakter, men fælles for dem er, at vi arbejder med oplevelsesaspektet for at give børnene et pusterum fra sygdommen.”
Djamila Honoré – Bestyrelsesformand i Make-A-Wish Danmark.

Virksomheder, såvel som private, har mulighed for, at støtte Make-A-Wish Danmarks arbejde i form af enkeltstående bidrag eller et årsmedlemsskab til 300 kr. Som en del af partnersamarbejdet er alle Ønskeskyens medarbejdere blevet medlemmer af Make-A-Wish Danmark.