#Ønskehilsen Afsnit 1

#ØNSKEHILSEN
AFSNIT 1

Sommerferien er lige rundt om hjørnet! Henover de næste par uger tager vi dig med på en tur gennem Danmark, hvor du kan lade dig inspirere til spændende oplevelser, som du kan opleve i din ferie.

Din Ønskesky er nemlig ikke kun til alle de ønsker, som står øverst på din ønskeliste, men kan også bruges til at planlægge den perfekte ferie. Fyld din ønskeliste med alle de steder og aktiviteter, du drømmer om at besøge og opleve. Gem alle de ting, som du skal bruge på din ferie, på din ønskeliste, så du altid har dem samlet ét sted. Skab det perfekte overblik over din ferie med Ønskeskyen!

Hotel Ottilia
København
Fra 949 kr.
Ecooking
Solcreme til kroppen
229 kr. 
Hart & Holm
Solbriller
199 kr. 
Raleigh
Yate damecykel
5.995 kr.

Tag med os på en tur gennem København, hvor vi først tager forbi Zoologisk Have, hvor du kan komme verden rundt og opleve en masse spændende dyr. Kom med os på picnic og find alt, hvad du skal bruge til en hyggelig picnic i parken. På din ferie har du naturligvis også brug for nogle gode solprodukter, så du er beskyttet mod solen gennem hele sommeren. Find en masse sommerfavoritter fra Ecooking, så du bliver solskinsklar til enhver lejlighed.

Casa Living
Picnickurv
299,95 kr.
Ecooking
Alt I En Balm
99 kr. 
København Zoo
Fra 105 kr.
Hart & Holm
Solbriller
349,95 kr.
Casa Living
Picnicglas
19,95 kr.
Casa Living
Kande
49,95 kr.
Raleigh
Yate herrecykel
5.995,95 kr.
Casa Living
Plaid
149,95 kr. 
Ecooking
Solcreme til ansigtet
199 kr.
Mepal
Melamin tallerken
41,95 kr. 
Casa Living
Picnicglas
19,95 kr.
Ecooking
Wet wipes
35 kr.