#Ønskehilsen Afsnit 2

#ØNSKEHILSEN
AFSNIT 2

Der er intet som en god strandtur og et ophold på et lækkert hotel! Vi tager dig med henover sommeren, når vi tager igennem Danmark for at opleve, hvad det danske har at byde på. Skal du holde sommerferie i Danmark i år, så husk at se med og bliv inspireret til en masse forskellige oplevelser og steder, som du kan besøge herhjemme.

Opdater din ønskeliste med alle de steder og oplevelser, som du drømmer om at besøge denne sommer. Din ønskeliste er nemlig en rigtig god måde, at skabe et overblik over dine ferieplaner. Din Ønskesky følger dig over alt og er lige ved hånden, og derfor er det både nemt og overskueligt at planlægge din ferie med Ønskeskyen.

Hotel Comwell
København
Fra 815 kr.
Bloomingville
Strandmåtte
199,95 kr. 
AQL Thunder
Bluetooth Højtaler
599,95 kr.
Ecooking
Solcreme til kroppen
229 kr. 

Dette afsnit står i forkælelsens tegn. Tag med os til Rågeleje, hvor vi suser afsted i en lækker Hyundai KONA Electric, og oplev en vaskeægte strandtur i idylliske omgivelser. Rågeleje er kendt for deres fine stribede badehuse og omgivelser fyldt med skøn natur.

Find alt hvad du skal bruge til en fantastisk strandtur, hvor du blandt andet kan finde en lækker køletaske, strandmåtte, håndklæde og meget mere. På en strandtur er det vigtigt at huske at beskytte sig mod solens stråler, så her kan du finde alt, hvad du skal bruge af solprodukter denne sommer. Pift dit sommerlook op med et par lækre solbriller og se nogle af vores favoritter lige her.

Turen slutter med en overnatning på det lækre hotel Comwell Copenhagen Portside, som er et smukt og moderne hotel i København. Så kan det ikke blive bedre!

Hyundai
KONA Electric
Fra 239.995 kr.
Hart & Holm
Napoli Solbriller
349 kr. 
CASA Living
Køletaske
59,95 kr.
Rågeleje Strand
Rågeleje Strandvej 91,
3210 Vejby
Cook & Baker 
Drikkeflaske
49,95 kr. 

Casa Living
Kande
49,95 kr.
Hart & Holm
Trieste Solbriller
349 kr.
Ecooking
Sololie
149,95 kr. 
Ecooking
Solcreme til ansigtet
199 kr.
Mepal
Opbevaringsskålesæt
249,95 kr. 
Bitz
Kusintha Vandflaske
129,95 kr.
Ecooking
Parfumefri Aftersun
199 kr.