#Ønskehilsen Afsnit 3

#ØNSKEHILSEN
AFSNIT 3

Skal du holde sommerferie i Danmark? Så se med når vi tager til Jylland og guider dig til en masse spændende steder, som du kan besøge i din ferie. Hvad end du skal holde ferie med din familie eller vennerne, så kan du bruge Ønskeskyen til at planlægge din sommerferie og skabe det perfekte overblik.

Bliv inspireret til dine ferieplaner og tag med os på ferie gennem hele Danmark. Det kan jo være, at du finder inspiration til en helt ny oplevelse eller et sted, som du må besøge! Dette afsnit byder på alt fra sælfodring i Kattegatcentret til Glamping hos Cold Hand Winery.

Cold Hand Winery
Glamping
Fra 1.690 kr.
Ecooking
Bodylotion
199,95 kr. 
Longchamp
Rejsetaske
900 kr.
Ecooking
Bodyscrub
249 kr. 

Ønskehilsen 3

Vi starter vores dag med en tur i Kattegatcentret, hvor vi får lov til at komme helt tæt på deres søde sæler, Liv, Felix og Tulle, når de bliver fordret af Kattegatcentrets dyrepasser. Kattegatcentret byder på et hav af forskellige oplevelser, hvor du kan opleve alt fra sæler, hajer til forskellige arter af fisk.

Efter en tur i Kattegatcentret tager vi et stop i Århus, hvor vi tager forbi nogle af de seværdigheder, som byen har at byde på. Vi slutter turen med en overnatning hos Cold Hand Winery Glamping, der danner rammerne for en fantastiske oplevelse ude i det fri.

Hyundai
KONA Electric
Fra 239.995 kr.
Hart & Holm
Biella Solbriller
199 kr. 
Eva Solo
Drikkeflaske
169,95 kr.
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
ARoS
Aros Allé 2
8000 Aarhus C

Ecooking
Solcreme til ansigtet
229 kr.