Party In A Box

Party In A Box

Annonce for Party In A Box

En lille ny er på vej, hvilket i sig selv er noget helt særligt! Det er den perfekte anledning til at fejre den kommende mor, som kan se frem til tilværelsen med titlen som forælder. Marker dagen og glæd din veninde, søster eller en du holder af med det perfekte babyshower for at fejre den kommende mor og baby. For at skabe den helt rette atmosfære til et babyshower hører der naturligvis fin pynt og dekoration til, som kan sætte de festlige rammer.

Planlæg det perfekte babyshower

Afhold et mindeværdigt babyshower for hende, som du holder af og gå på opdagelse blandt et spændende udvalg af pynt hos Party In A Box. Deres udvalg af babyshower pynt byder på alt, hvad du skal bruge til det næste babyshower! Hos Party In A Box finder du pynt, der er nøje udvalgt, så du kan skabe en festlig dag, som den kommende mor og alle gæsterne sent vil glemme.

Lyserød/guld “Baby girl” banner
39 kr. 
Rosa rosetter med guldkant
75 kr. 

Rosa papkop med guldkant
25 kr.
Rosegold “girl” folie ballon
35 kr.

Skab en hyggelig atmosfære med pynt fra Party In A Box

Marker den særlige dag og planlæg det perfekte babyshower med pynt fra Party In A Box. Pynt er en essentiel del af begivenheden, og er med til at skabe en hyggelig og festlig atmosfære på dagen. Hvis du selv skal afholde et babyshower eller kender en som skal afholde et babyshower, så kom et skridt tættere i planlægningen med festlig pynt. Du behøver derfor ikke at skulle bøvle med at finde pynt alverdens steder. Du har mulighed for at sammensætte din personlige drømmebox, som indeholder alt den pynt du ønsker til den kommende mors babyshower. Fantasien sætter ingen grænser, når du skal planlægge det helt perfekte babyshower.

Blå ballon guirlande sæt med balloner
219 kr. 
Hvid baby bodystocking serviet med guld
49 kr. 
Baby dreng folie ballon
25 kr. 

Lyseblå tallerken med guldkant
29 kr. 

Til et babyshower skal der ikke spares på pynten! Alt efter kønnet på den kommende baby, så er det tradition at pynte op, så pynten matcher barnets køn. Hos Party In A Box kan du vælge mellem lyserød og blå pynt, som med garanti vil glæde den kommende mor og skabe en hyggelig stemning på dagen. Hvis du ikke kender kønnet har Party In A Box også en kønsneutral box. Se det fine udvalg af pynt til et babyshower lige her og lad dig inspirere.

Lyserød konfetti ballon
29 kr. 
Guld “boy” folie ballon
29 kr. 
Guld “Hello Baby” banner
45 kr.
Lyserød hjerte “It’s a girl” folie ballon
20 kr.