Sådan opgraderer du dit hjemmekontor

Sådan opgraderer du dit hjemmekontor

Af: Jeppe Leth

Du tilbringer i øjeblikket højst sandsynligt mere tid, end du nogensinde har gjort på dit hjemmekontor. Mange af os er, og har længe været, nødsaget til at jonglere en arbejdsdag, præget af Zoom-møder, børnepasning og andre praktiske udfordringer, hjemmefra. Derfor er det vigtigt, at rummet eller kontorpladsen er up-to-date og et behageligt sted at være. Hvis du synes, at dit hjemmekontor trænger til en opgradering, har vi nedenfor fundet lidt inspiration, som forhåbentlig kan hjælpe dig på vej.

Gubi, bordlampe
4.095 kr.

Hay, beholder
249 kr.

Hay, stol
4.999 kr.

Kartotek, notesbog
65 kr.

Inspiration

Et tip herfra kunne være at implementere lidt farve på dit hjemmekontor. Det behøver ikke at være noget voldsomt. Men fx blot en varm gule tone eller et par pastelgrønne kontorartikler. Det er to farver, der er meget populære øjeblikket. De er både superfine sammen og hver for sig, og vil give lidt lidt liv til din hjemmearbejdsplads.

Til at bidrage med et par små glimt af solskin har vi fundet to fine items fra Hay i varme gule toner – deres timeglas og multifunktionelle beholder, som kan bruges til fx mindre kontoraffald eller skriveredskaber. Vi har også været på jagt efter et par pastelgrønne items til at pifte stemningen op. Her kunne Ellos’ fine bordlampe eller en opbevaringsboks fra Hay være gode bud.

WOOOD, skrivebord
1.699 kr.

Fresh n’ Rebel, højtaler
699 kr.

Hay, plissé
229 kr.

Hay, timeglas
199 kr.

Kontormøbler

Hvis du er på udkig efter nogle lidt større forandringer i form af møbler, så har vi også et par bud på kontorstole og skriveborde. Vi har fundet tre elegante stole fra Hay, Gubi og Egon Eiermann, som vil være en flot tilføjelse til dit hjemmekontor. Dertil har vi fundet to stilede skriveborde fra henholdsvis Sebra og WOOOD i hvid og sort. Alle møblerne er forholdsvis neutrale, og derfor er der rig mulighed for at mixe og matche, som passer dig bedst.

Det sidste item som vi vil fremhæve er en højtaler fra Fresh n’ Rebel. Når du ikke er optaget af Zoom-møder, kan det være meget afslappende at lytte til lidt afdæmpet musik fremfor at arbejde i stilhed.

Happy shopping!

Gubi, stol
2.995 kr.

Design Letter, planner
99,95 kr.

Hay, tool box
930 kr

Sebra, skrivebord
1.995 kr.

Ellos, kommode
1.799 kr.

Ellos, bordlampe
599 kr.

NTER, box
549 kr.

Hay, kasse til opbevaring
39 kr.

Moleskine, notesbog
139,95 kr.

Egon Eiermann, stol
6.195 kr.

Hay, brevpresser
229,95 kr.

Hay, bordlampe
1.599 kr.

Læs også: Boligtrends på udsalg