Se sommerens smykker her

Smykker til sommer

Af: Ønskeskyen

ENAMEL Copenhagen har en designhistorie, der bygger på nogle helt bestemte principper. Visionen er at lave tidløse smykker af høj kvalitet og til en overkommelig pris, som skaber glæde hos dem, der bærer smykkerne. Smykkerne er designet til den stærke og selvbevidste kvinde, der følger sig selv og sit hjerte. Og så elsker ENAMEL det legende og lette univers, som er en stærk del af smykkeuniverset.

Denne populære Lola-serie fra ENAMEL Copenhagen rummer alt det, vi elsker. Her får du både enkelhed og lethed i de mange smykker, samtidig med at et legende og farverigt element får lov til at bære smykkerne frem. De skiller sig ud på den helt rigtige måde, og du får unikke detaljer og et design, du kun finder hos ENAMEL Copenhagen.

Navnet ENAMEL er ikke tilfældigt. For navnet betyder nemlig emalje, der er et stykke af ENAMEL Copenhagen’s DNA, som du får i smykkerne. De fine emalje kugler i forskellige farver er alle håndmalede og er karakteristiske for Lola-serien. Lola er en kombination af fine, tynde kæder med de skønne farver, der er med til at give hvert enkelt smykke sin egen facon.

Lola er en serie, som mange har forelsket sig i, men det er ikke de eneste smykker, du finder hos ENAMEL. ENAMEL Copenhagen favner fra det finurlige udtryk til det mere ekstravagante look. Udtrykket kan individualiseres ved at sammensætte flere smykker. Man vælger, hvad der er til glæde for en selv. ENAMEL Copenhagen kombinerer det farverige, legende og elegante, hvilket giver smykkerne et helt unikt udtryk. Alle smykkerne er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv og bliver produceret i Thailand – et langvarigt samarbejde med nøje udvalgte værksteder.

Lola halskæde, grøn
Enamel
400,00 kr.
Lola øreringe med blå perler
Enamel
350,00 kr. 

Lola armbånd med blå perler
Enamel
350,00 kr.
Lola armbånd med ferskvandsperler
Enamel
400,00 kr. 

Lola armbånd med farvede perler
Enamel
350,00 kr.
Lola halskæde med farvede perler
Enamel
900,00 kr. 

Glory halskæde med perler
Enamel
550,00 kr.
Lola halskæde med perler
Enamel
500,00 kr. 

Lola perle armbånd
Enamel
400,00 kr.
Lola armbånd med lyserøde perler
Enamel
350,00 kr. 

Lola øreringe med grønne perler
Enamel
350,00 kr.
Lola øreringe med lyse perler
Enamel
350,00 kr. 

Lola halskæde med perler, sølv
Enamel
400,00 kr.
Lola halskæde med perler, guld
Enamel
400,00 kr.