Skab harmoni i dit hjem med lækker lyd
Lyd til hjemmet

Skab harmoni i dit hjem med lækker lyd

Af: Ellen Funch Steffensen

Lækker lyd skaber en behagelig atmosfære i hjemmet – om end det er til sammenkomster, at synge med på i badet eller i et sæt hovedtelefoner, når du tøffer rundt og gør rent. Tiden med store, klodsede kasser og kæmpe subwoofere er forbi. De var hverken en fryd for øjet nu eller den gang. Nok kunne disse anlæg næsten få taget til at lette, men i dag er det altså muligt at opnå fed lyd med meget mindre – og mere elegante indpakninger.

Dét har vi fundet til dig i form af forskellige hovedtelefoner og højtalere. Herunder finder du et udvalg, som helt sikkert ikke vil skuffe på lydkvalitet.

Opdag lækker lyd her

IN-EAR HØRETELEFONER

In-ear høretelefoner er perfekte til dig, som er på farten. De er gode til fx telefonsamtaler på farten eller musik under træning eller transport. De er supernemme at have med sig, da de fylder meget lidt både i tasken, lommen og øret. Dog er de også nemme at miste, så pas godt på dem. I dag er denne type høretelefoner udviklet så meget, at du får en fantastisk lyd trods deres lille, diskrete størrelse. De fleste af os ejer allerede et par in-ear høretelefoner, da de ofte følger med, når vi købet en ny mobiltelefon. Dog kan det være værd at se sig om efter nogle i lidt bedre kvalitet, hvis man fx ønsker noise cancelling, som dem vi har fundet frem fra Elgiganten.dk:

Creative Outlier, høretelefoner

Creative Outlier, høretelefoner
699 kr. 

Apple, høretelefoner - lyd

Apple, høretelefoner
1.799 kr.

Jabra, høretelefoner

Jabra, høretelefoner
1.990 kr.

OVER-EAR HOVEDTELEFONER

Hvis vi skal gå et step op, så vil du klart få endnu mere dybde og bas i lyden med et par over-ear hovedtelefoner. Her er der naturligvis mere plads til bedre bashøjtalere og noise cancelling på et helt andet niveau. Denne type hovedtelefoner er god til dig, som ønsker fordybelse og en top kvalitetslyd både på farten, derhjemme og til træning. Dog er de en del tungere end de små in-ear høretelefoner – særligt til træning. Til gengæld bliver de ikke lige så nemt væk.

Sony, hovedtelefoner - lyd

Sony, hovedtelefoner
2.799kr. 

Jabra, hovedtelefoner

Jabra, hovedtelefoner
1.390 kr. 

Bose, hovedtelefoner

Bose, hovedtelefoner
2.150 kr.

TRÅDLØSE HØJTALERE

Når vi bevæger os fra hovedtelefoner til trådløse højtalere, har vi at gøre med en helt anden lydoplevelse. Her er tale om små men kraftige højtalere, der formår at fylde rummet. Der er mange fordele ved de moderne trådløse højtalere, og vi forstår godt, hvorfor de er så populære. At mange enheder er trådløse er ikke længere nyt, men derfor er det ikke mindre smart. Disse højtalere kan du få glæde af i alle hjemmets rum eller fx på terrassen en dejlig sommeraften. Samtidig er det nemmere end aldrig før at streame musikken direkte fra din mobiltelefon eller andre enheder.

B&O, højtaler

B&O, højtaler
3.649 kr.

Marshall, højtaler

Marshall, højtaler
2.999 kr. 

Sonos, højtaler - lyd

Sonos, højtaler
1.699 kr. 

SOUNDBAR

Den sidste kategori, hvor vi har fundet lidt lækkerier til dig, er soundbarer. Disse er til dig, som værdsætter god lyd fra dit TV. Hvis du elsker film og serier, så vil en soundbar uden tvivl forbedre oplevelsen markant. Dog kan du lige så vel bruge en soundbar som højtalerne ovenfor, da mange af dem i dag er trådløse og også kan kobles til andre enheder via Wi-Fi eller Bluetooth, hvor du kan spille musik fra.

Sony, soundbar

Sony, soundbar
1. 899kr. 

Sonos, soundbar - lyd

Sonos, soundbar
6.699 kr.

JBL, soundbar

JBL, soundbar
1.999 kr.