Skønne gaveidéer fra Pico Copenhagen

Skønne gaveidéer fra Pico Copenhagen

Hos Pico finder du de fineste smykker og accessoires. Deres produkter er for eksempel helt perfekte som gaveidéer til hende, som snart bliver student eller dimitterer fra en uddannelse. Stort set hele deres sortiment er håndlavet og deres unikke smykker produceres på eget værksted. Gå på opdagelse i deres skønne udvalg af smykker samt flotte hårklemmer, hårbøjler og scrunchies.

Amanda X Hoops
300,00 kr.
Butterfly Klemme
75,00 kr. 
Gilly Armkæde
200,00 kr. 
Lemon Crystal Ørestik
200,00 kr.

Den perfekte gaveidé

Pico formår at kombinere overkommelige priser med materialer af høj kvalitet. Derfor kan du altid være sikker på at få det bedste fra begge verdener hos Pico. Du kan for eksempel shoppe deres super søde Summer Huggies eller Lemon Crystal ørestikker, der begge er lavet af forgyldt sterlingsølv til henholdsvis små 200 og 300 kr. – perfekte gaveidéer! Du kan også skabe et sommerligt look og sætte håret op i deres fortryllende Butterfly hårklemme til blot 75 kr. Hos Pico finder du alt fra minimalistiske smykker, såsom guldbelagte armbånd og halskæder, til smykker med funklende og farverige krystaller.

Smykker er altid en god gaveidé. De er fantastiske til at markere en milepæl i livet – som for eksempel at blive student eller dimitterer fra en uddannelse. Der kan gemme sig utroligt meget symbolik og følelser i et smykke. Ved at bære smykket vil vedkommende altid blive mindet om den særlige begivenhed, hvor de fik smykket.

Texas Hoops
200,00 kr.
Rylee Halskæde
300,00 kr. 
Large Klemme
300,00 kr. 
Summer Huggies
300,00 kr.

Hvem er Pico Copenhagen?

Pico blev grundlagt af Anne-Marie Pico i 2004, og det er stadig til denne dag Anne-Marie selv, der designer Picos smykkesortiment. Udover deres webshop, består Pico nu af hele 4 fysiske butikker fordelt i København og Århus. Samtidig kan du også finde Picos produkter hos flere forhandlere både i ind- og udland. Picos vision er at gøre kvalitetssmykker og accessoires tilgængelige for dig, så du har mulighed for at udtrykke din egen personlige stil uden, at det skal koste en formue.

Blake Ring
150,00 kr.
Cherry Crystal Halskæde
350,00 kr. 
Shell Smykkeskrin
100,00 kr.
Remark Beat Ørestik
350,00 kr.