Snyd dig til en lækker sommerglød

Snyd dig til en lækker sommerglød

Af: Ellen Funch Steffensen

Der findes ikke noget bedre end solbrun og glowy hud til at give et dejligt friskt look – især her op til sommer. Vejret har dog endnu ikke givet os meget mulighed for at opnå det naturligt, så hvorfor ikke snyde lidt? Der er flere måder, hvorpå du kan opnå en lækker sommerglød. Nedenfor har vi samlet nogle af vores favoritprodukter til netop dette.

Selvbruner

B.Tan You Glow Girl Gradual Glow Tan 
119,95 kr. 
James Read Self Tan Instant Bronzing Mist 
225,00 kr. 

Udvalget og kvaliteten af selvbrunere er kun blevet bedre og bedre de seneste år. Der findes flere forskellig typer af selvbrunere, hvilket betyder, at du har mulighed for at finde netop den type, som fungerer bedst for dig. Der findes selvbruner i form af blandt andet skum, spray og doseringsdråber. Det kommer an på dine præferencer, om du er mest til den ene, anden eller trejde type og hvilken påføringsmetode, du synes, er nemmest.

Meraki Self Tan Drops
200,00 kr. 
Rudolph Care
A Hint of Summer
344,95 kr. 

Tip: For at opnå det bedst mulige selvbruner-resultat, er det vigtigt, at din hud er fri for døde hudceller inden påføring. Tag derfor et bad og skrub din hud godt men forsigtigt med en skubbehandske eller skrubbecreme. Sørg derefter for at mætte din hud med fugt. På den måde undgår du, at der er tørre steder på huden, som suger ekstra meget farve. Det er nemmere at fordele selvbruneren ens på huden, når den er gennemfugtet. Vær især opmærksom på områder som hænder, albuer og knæ.

St.Tropez Bronzing Water Face Mist
315,00 kr.
Vita Liberata Self Tanning Tinted Mousse
219,00 kr. 

Body Shimmer

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil
410,00 kr.
Fenty Beauty Body Lava
449,00 kr. 

Hvis selvbruner lyder som et lidt for stort projekt, eller du egentlig bare synes, at du ikke behøver ekstra farve, så er en body shimmer olie også helt perfekt til at give en lækker sommerglød. Brug body shimmeren på fx ben, kraveben og arme for at opnå skøn glowy hud.

The Ritual Of Karma Body Shimmer Oil
169,00 kr.
Huda Beauty N.Y.M.P.H.Body Glow
389,00 kr. 

Bronzer

Estee Lauder Bronze Goddess Bronzing Powder
365,00 kr.
Fenty Beauty Sun Stalk’r Bronzer
269,00 kr. 

Du kan også snyde dig til sommerglød med make-up. Med en pudder- eller cremebronzer vil du lynhurtigt kunne opnå et naturligt solkysset look. Placér bronzeren på de steder i ansigtet, som normalt vil blive ramt mest af solen. Det vil typisk være kindben og hårgrænsen. Så ligner det pludseligt, at du har tilbragt en dag på stranden.

YSL Les Sahariennes Bronzing Stones
400,00 kr.
Hourglass Ambient Lighting Bronzer
459,00 kr. 
Milk Makeup Matte Bronzer Stick
219,00 kr.
Guerlain Terracotta Joli Teint
449,00 kr. 

Primer

NYX Prof. Makeup Honey Dew Me Up Primer 
149,00 kr. 
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer
389,00 kr. 

Endnu et “farveløst” produkt, som alligevel kan give dig en lækker sommerglød, er en face primer. Normalt anvender man typisk en primer under makeup, men på egen hånd kan en glowy primer sagtens give dig et friskt og sommerligt look. Brug den i hele ansigt eller på de steder, som du gerne vil fremhæve – fx kindben eller næseryg. Hvis du ikke vil undvære makeuppen, er fordelen ved en face primer også, at den hjælper din makeup med at se flot ud hele dagen.

Nilens Jord Luminizing Primer
199,00 kr. 
Guerlain L’Or Radiance Make-up Primer
589,00 kr.