Søde fristelser til bageentusiasten

Søde fristelser til bageentusiasten

Af: Ellen Funch Steffensen

Findes der noget bedre end den skønne duft af hjemmebag? Måske er du selv familiens store bageentusiast – ellers kender vi allesammen højst sandsynligt én, der elsker at trylle med lækre hjemmebagte kreationer. I den kolde vintertid synes vi, at det er ekstra dejligt at lune sig på diverse hjemmebag, og det er samtidig en superhyggelig indendørsbeskæftigelse for hele familien. Hvis du er på udkig efter at opgradere dit eget bageudstyr eller vil glæde bageelskeren i dit liv med en gave, så har vi fundet lidt inspiration til dig.

Bageserien fra by Ditte Julie er designet og udviklet af bageprofilen Ditte Julie Jensen. Måske du allerede kender Ditte Julie for hendes deltagelse i DR-programmet ”Den Store Bagedyst” i 2015. Serien, som er lavet i samarbejde med Imerco, byder på produkter til dig, der elsker at bage, pynte og servere overdådige fristelser fra det søde køkken.

Gå på opdagelse i bageudstyr fra by Ditte Julie her:

by Ditte Julie Silikoneform – Bobler
200 kr.

by Ditte Julie Kagerulle – Fjer
250 kr.
Tilbud: 100 kr.

by Ditte Julie Bagevægt
300 kr.
Tilbud: 200 kr.

by Ditte Julie Måleskesæt – 3 dele
130 kr.
Tilbud 100 kr.

by Ditte Julie Silikonemåtte
270 kr.
Tilbud: 200 kr.

by Ditte Julie Dejskraber
100 kr.

by Ditte Julie Krydderivægt
200 kr.
Tilbud: 100 kr.

by Ditte Julie Justerbar Kagerulle
350 kr.
Tilbud: 300 kr.

by Ditte Julie Silikoneform – Boblekrans
200 kr.

Læs om 6 gode gaveidéer til kaffeelskeren

Bageserien by Ditte Julie

Ditte Julie Jensen er bedst kendt for sin deltagelse i det populære DR-program ’’Den store bagedyst’’ fra 2015. I samarbejde med Imerco har Ditte Julie nu udviklet en super fin bageserie i selvsamme navn. Bageserien tilbyder Ditte Julies yndlingsredskaber med de twist, som hun har manglet indtil nu. Serien byder på produkter til bageentusiasten der elsker at bage, pynte og servere lækre fristelser fra det søde køkken. Med den enorme forkærlighed til det søde liv og passion for kreativt bagværk, er Ditte Julie Jensen også kagebogsforfatter, TV-kok og meget mere. Fælles for alle produkterne i bageserien er, at de alle er lavet i Ditte Julies egne DNA-farver. Produkterne kommer nemlig i de smukkeste og feminine gammelrosa farver, som hun er kendt for.

Kommende mesterbager

Står du og mangler produkter der kan hjælpe dig til, at blive mesterbager? Så er bageserien by Ditte Julie lige noget for dig! Serien består af bagegrej og råvarer, som gør bagningen derhjemme endnu sjovere. Med det rigtige funktionelle bageudstyr kan selv den mest uerfarne bager transformere simple kager til uimodståelige mesterværker. Men selvom du måske allerede har styr på dit bage-game, så kan du roligt bruge produkterne til at udfordre dine kreative evner.

Multifunktionelt bageudstyr

Hvis du vil kaste dig ud i at lave de perfekte kager, kræver det tålmodighed, gode former, præcision og en knivskarp finish. Med det funktionelle bageudstyr er du godt på vej til at lave mesterværker. Hvert bageredskab i by Ditte Julie serien har flere forskellige funktioner. Du kan derfor nemt få et himmelsk og ikke mindst velsmagende resultat i dit køkken.

Du kan for eksempel finde en super fin køkkenvægt, unikke måleskeer, silikoneforme, kageruller med mønstre eller en krydderivægt der måler ned til mindste milligram. Derudover kan du også bage æble- og bærtærter, der kommer til at se fantastiske ud takket være de funktionelle tærteforme i stål. Hvis du er mere til kager med et fuldstændigt overdådigt udseende, så kan du selvfølgelig også udfordre den klassiske chokoladekage eller tærte med en cremet mousse. Det kan lyde besværligt, men det er super nemt med for eksempel de funktionelle silikoneforme fra by Ditte Julie bageserien.

Betalt samarbejde med Imerco