Spis sundt, spar tid og nyd hyggelige stunder med HelloFresh

Spis sundt, spar tid og nyd hyggelige stunder med HelloFresh

Af: Ellen Funch Steffensen

Spis sundt i hverdagen med inspirerende madopskrifter. Efter en lang og hektisk dag, kan det ofte knibe med tid og overskud til både at finde på, handle ind til og kreere en lækker og nærende aftensmad. Måske du allerede har hørt om HelloFresh, som for nyligt er lanceret i Danmark – de giver dig mulighed for at skræddersy måltidskasser med alt, hvad du behøver, og de leverer lige til din hoveddør. Smart, ikke?

Uge for uge kan du sammensætte din måltidskasse ud fra 12 forskellige opskrifter. Opskrifterne er udviklet i Danmark af professionelle kokke og opskriftsudviklere, der kombinerer internationale retter og danske klassikere med en twist. Det er muligt at vælge imellem fire forskellige måltidskasser: Den klassiske, den vegetariske, den familievenlige og den hurtige. 

Med deres koncept bidrager HelloFresh også til kampen mod madspild. Der pakkes og leveres nemlig den præcise mængde råvarer og ingredienser, der er brug for i de forskellige opskrifter – hverken mere eller mindre. I alle måltidskasser fra HelloFresh bliver der, såfremt det giver mening, anvendt lokale danske kvalitetsråvarer.

Det er nemt at melde sig til og lige så nemt at ændre i sin bestilling, springe en uge over, sætte sit abonnement på pause eller helt at opsige abonnementet.

Hvis du benytter Ønskeskyens link nedenfor, får du 30% rabat på dine to første måltidskasser og fri fragt!

LÆS OGSÅ : SØDE FRISTELSER TIL BAGEENTUSIASTEN

Om HelloFresh

Siden 2011 har det tyske firma HelloFresh mættet millioner af familiers maver og de er nu på tværs af 14 markeder. Som den førende måltidskasseudbyder i hele verden ændrer de måden, vi spiser på. HelloFresh levere kærlighed, friskhed og naturlighed i en kasse, lige til din hoveddør. Du vil derfor opleve færre stressende indkøb, med de mest perfekte opmålte ingredienser og lækre opskrifter. Med HelloFresh får du lækre måltider, på ingen tid, som er gode for dig. Mere mad i maven, mindre mad i skraldespanden. 

CO2-Neutrale måltidskasser

HelloFresh er den første verdensledende CO2-neutrale måltidskassevirksomhed. De har gjort det til en del af deres mission at kompensere for alle deres direkte CO2-udledninger. Dette kan for eksempel være forårsaget af interne operationer, kontorer, forretningsrejser og levering til deres kunder. Det gør de blandt andet ved at investere i grønne initiativer gennem deres partner Planetly. Derudover bruger de også deres energi på mange andre projekter såsom plantning af træer i Amazonas og fjerner metan fra jordbrugsaffald i Tyrkiet og Holland. 

Lokale og friske råvarer

HelloFresh er kendt for at levere mad i højeste kvalitet. De lægger stor vægt på at levere nem hverdagsmad, uden at det skal gå udover kvaliteten af råvarerene. For dem er det vigtigt at råvarerne er nøje udvalgt. De skal gerne være lokale og så friske som muligt. Dette betyder, at de indgår aftaler og støtter lokale og danske leverandører. Både deres kunder, de lokale leverandører og naturen er derfor omdrejningspunktet for hele HelloFresh forretning. Men selvom de tilbyder måltidskasser i den bedste kvalitet, påvirker det ikke prisen. Det er derfor muligt for både familier og singler, at have råd til at få måltidskasser i højeste kvalitet, og få dem leveret lige til døren. Tjek deres lækre koncept og bidrag i kampen mod madspild.