Tag festen med hjem

Tag festen med hjem – med Pilgrim

Annonce for Pilgrim

Nytårsaften handler om at fejre det kommende år, som står for døren, og netop derfor er det tid til at dresse up i dit mest festlige outfit. En altid stilsikker måde at gøre det på, er ved at holde sig til et forholdsvist minimalistisk tøjvalg og style det med statement smykker fra Pilgrim.

Hvis du holder dig til en sort base i dit outfit, giver det mulighed for at lege med flere og mere karakteristiske smykker. Du kan sagtens sætte mange både højtråbende og store smykker sammen, når du bare holder dig til f.eks. en farve i dit tøjvalg.

En af de største trends inden for smykker lige nu er chunky halskæder. Du kan både bruge dem for sig selv, eller i et miks med andre smykker. Vi har mikset chunky kæder med små rhinsten, som giver et råt – men samtidig også meget glamourøst look.

For at hjælpe dig med at få det bedste look til starten af det nye år, viser vi her, i samarbejde med Line Meyer, hvordan du kan style statement smykker fra Pilgrim.
Du kan gå direkte til shop eller tilføje smykkerne til din Ønskesky med Ønskekanppen.
Forkæl dig selv med smykker fra Pilgrim og lad dem tilføje lidt ekstra glamour til din garderobe.

Radiance
Halskæde guld
399 kr.

Compassion
Armbånd sølv
199 kr.

Radiance
Ringe, 2 stk. sølv
249 kr.

Sagi
Ring guld
249 kr.

Caily
Ørering sølv
129 kr.

Radiance
Øreringe guld
299 kr.

Se også: Tilføj lidt glamour til hjemmegarderoben

Om Pilgrim

Pilgrim er et brand der har eksisteret siden 1983, da det blev etableret af Annemette Markvad og Thomas Adamsen. De to valgte at bruge deres nytænkende energi på at designe smykker. Deres smykker blev i starten solgt på festivaler, da begge har en stor forkærlighed for musik og mennesker. Deres smykker har altid afspejlet deres passion, interesse og dybtfølte værdier. Pilgrims mission har lige siden begyndelsen været at skabe smukke smykker, som medvirker til at du kan føle dig endnu smukkere. Derudover ønskede de at bygge en arbejdsplads, hvor respekt, ansvarlighed og tillid alle var værdier, der blev praktiseret hver eneste dag. Med en Scandi-cool design stil er Pilgrim et meget anerkendt brand i branchen.
Smykker er passionen. For Pilgrim handler deres smykker om drømme, stil, hjerte og sjæl.

Unikt sortiment

Pilgrim både smykker, accessoires og ure i deres sortiment. Pilgrim oplever sig selv som et levende brand i konstant bevægelse og udvikling, og motivationen har altid handlet om kærlighed til mennesker og smykker – hand and heart. De har et stort udvalg af unikke smykker i alverdens designs og materialer. De har smykker til enhver personlig smag eller præference. Pift dit outfit op til årets mange julefrokoster og mærkedage.
Denne vinter er det de feminine kræfter der har været inspirationen for Pilgrims kollektioner. Pilgrim hylder de feminine superkræfter som de ønsker at bringe ud i denne vinters looks. Det feminine forener og styrker på tværs af lande, kultur og køn.
Smykkerne er designet for at vise styrke og superkraft for at skabe et stærkt vinterlook. Smykkerne fungerer perfekt til et basic hverdags outfit, og kan lige så vel bruges til et festelige outfit til årets julefrokoster, og festlige anledninger.

Filosofi

Folkene bag Pilgrim ønsker at holde sig tro med dem selv og deres værdier. De ønsker at holde deres udtryk autentisk, og ikke glemme hvor de kommer fra. Pilgrim ønsker at holde fast i deres innovative tankegang, og vil inspirere andre til at søge nye måder og oplevelser. Dette har de gjort siden deres opstart tilbage i 1983, og det vil de fortsat blive ved med. Deres filosofi går igen i alle deres processer, hvilket kan være en af forklaringerne på deres store succes. Pilgrim har den dag i dag, en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescene. Det er et meget respekteret smykkebrand, som har stor betydning for mange mennesker verden over.