Hvad du skal have på denne jul – selvom det mest er Zoom julefrokoster

Hvad du skal have på denne jul – selvom det mest er Zoom julefrokoster

Annonce for Pilgrim

Mange julefrokoster bliver denne jul holdt på digitale platforme, og det kan være den største party-stopper, at se sine venner sidde på en dårlig forbindelse i sweats og hjemmetøj. Det skal dog ikke stoppe dig fra at shine i din helt nye kjole og glitrende smykker. Derfor skal du sørge for, at leve efter dette mantra: Dress up i stedet for down.

En stensikker måde at tilføje lidt glam, til dit Zoom-outfit, er med statement smykker. En chunky halskæde, en stor cocktail-ring eller et par funklende guld-hoops, kan virkelig sørge for, at du stjæler alt fokus og bliver festen centrum.

Sammen med Line Meyer har vi stylet nogle af Pilgrims mest festlige smykker, som du kan lade dig inspirere af til dine jule- og nytårsoutfits. Gå direkte til shop eller tilføj smykkerne til din ønskeseddel med Ønskeknappen, og tag festen med hjem.

Tolerance
Ring
249 kr.

Salena
Ring sølv
249 kr.

Water
halskæde guld
299 kr.

Madigan
Øreringe guld
199 kr.

Duna
Ring guld
249 kr.

Radiance
Ringe, 2 stk. guld
249 kr.

Gita
Øreringe guld
179 kr.

Compassion
Ring sølv
249 kr.

Caily
Ørering sølv
129 kr.

Gracefulness
Øreringe guld
399 kr.

Bellona
Ring guld
249 kr.

Tolerance
Halskæde guld
399 kr.

Yggdrasil
Halskæde guld
299 kr.

Sagi
Ring guld
249 kr.

Yggdrasil
Ring guld
249 kr.

Se også: Tilføj lidt glamour til hjemmegarderoben

Om Pilgrim

Pilgrim blev startet tilbage i 1983 af Annemette Markvad og Thomas Adamsen. De to var begge meget passionerede og drevet af at designe smykker. Lige siden første dag, har Pilgrims smykker afspejlet deres passion og værdier for erhvervet. De designer elegante smykker der skal få enhver kvinde til at føle sig smuk. Pilgrim er et meget anerkendt brand i smykkebranchen, og deres cool designs er kendt af mange mennesker. Pilgrim forhandler deres smykker i deres butikker, som er fordelt rundt i hele landet. Derudover kan du shoppe deres fantastiske smykker på deres webshop. Pilgrim forhandler smykker som kan bæres til både hverdag og fest.

Sortiment

Udover at forhandle alverdens elegante smykker, så sælger de også en lang række accessoires og ure. På deres hjemmeside kan du få det fulde overblik over deres produktsortiment, bestsellers og nyheder. Pilgrim udvælger nøje deres materialer og designer nænsomt alle deres smykker. De har noget for enhver smag og smykker til enhver lejlighed. Definer dit hverdagslook med et sæt funklende øreringe, eller pift den sorte festkjole op med nogle chunky smykker. Tjek deres fantastiske udvalg, og shop dine favorit designs fra Pilgrim. Hvad end det drejer sig om et nyt armbånd, seje solbriller eller et ur i rosegold – så har Pilgrim hvad du søger.

Inspiration

Bliv inspireret til hvilke smykker du skal have på til festlige lejligheder, julefrokoster, hverdag eller noget helt tredje, Valentinesday, Juleaften, konfirmation eller til et bryllup. På deres hjemmeside kan du hente inspiration til hvilke smykker du kan have på til forskellige anledninger. Du kan også bruge deres univers til at udfordre din personlige stil med nye, fede styles eller finde ud af hvilket smykke du skal forære i gave til din veninde, mor eller søster. Det er kun fantasien der sætter grænser, og du kan hurtigt og nemt mixe og matche deres unikke designs og kreere et personligt look.