Trend: Lange halskæder

Tilbage

lange halskæder

Trend: Lange halskæder

Af: Sille Henning

Halskæde, Deborah Blyth
1.850 kr.

Halskæde, Enamel
400 kr. 

Halskæde, Sif Jakobs
749 kr. 

Halskæde, Sif Jakobs
749 kr. 

Move over, chokerhalskæder! Move over, statement øreringe!
– en ny smykketrend har nemlig ramt catwalken.
Sæson efter sæson har der været fokus på den korte chokerhalskæde og de store markante øreringe (og de er her endnu, så ingen grund til at skille sig af med dem), men dette forår har en ny smykketendens også set dagens lys. Der var nemlig mange af de internationale modehuse der netop viste de lange halskæder, da de præsenterede deres forårskollektioner for 2021.

Lange halskæder hitter

Flere af de franske modehuse som Chanel og Chloé viste delikate kæder i et moderne bohome-inspireret lag på lag look. Fra flere næsten ens kæder til kæder med forskelligt udtryk og længder. Der var generelt mange forskellige bud på, hvordan de lange halskæder kunne kombineres til et personligt udtryk. Du kan nemt selv gøre looket efter ved at kombinere forskellige halskæder, og vil du gerne have længere kæder, så prøv at sætte to kæder sammen – det er ok, at de ikke er ens.

Hos designere som Victoria Beckham og Jill Sander var udtrykket mere minimalistisk med blot én kæde tilsat et stort skulpturelt vedhæng. Her var udtrykket mere enkelt og med halskæden som det dominerende, hvilket læner sig op ad de 1990’er referencer, der genrelt er i mode lige nu. Er du kreativ, kan du sagtens forsøge at gøre designerne kunsten efter og lave dit eget vedhæng.

Halskæde, Lott- Gioielli
670 kr. 

Halskæde, id fine
849 kr. 

Halskæde, Sistie
795 kr. 

Halskæde, Sigrun
2.000 kr.

Halskæde, Carré
1.500 kr. 

Halskæde, Pernille Corydon
500 kr. 

Halskæde, Izabel Camille
1.450 kr. 

Halskæde, Anni Lu
1.195 kr. 

Halskæde, Trollbeads
1.080 kr. 

Halskæde, Julie Sandlau
1.575 kr.

Halskæde, Line & Jo
1.250 kr.

Halskæde, Jane Kønig
1.150 kr.

Se mere fra Ønskepost her