Udsalgsfavoritter til ham

Udsalgsfavoritter til ham

Af: Jeppe Leth

Ønskeskyen er et godt sted til at samle alle dine udsalgsfavoritter, så du kan holde det kølige overblik over, hvad du skal købe på udsalg.

Det store udsalg er i fuld gang, og er en god mulighed for, at opdatere din garderobe med nogle nye cool styles. Vi har her samlet nogle produkter, som kan inspirere dig til, hvordan du skal kickstarte din nye garderobe.

Se alle vores udsalgsfavoritter

TASKER

Tasker er ofte forholdsvist dyre, og kan derfor være gode at finde på udsalg. En flot tasker fuldender ethvert look, og vi kommer her med tre bud på nye tasker, som du kan bruge til, at fragte dine ting rundt med – og stadig se cool ud.

Axel Arigato
Saffiano tote bag
1.120 kr.
Tilbud: 672 kr.

Axel Arigato
Bird mavetaske
520 kr.
Tilbud: 260 kr.

Nike
Nike Brasilia 9.5
350 kr.
Tilbud: 280 kr.

JAKKER

Hvis du ikke allerede har fundet en jakke, kan udsalg være en god lejlighed til at gøre det.
Den helt snehvide dunjakke har været lavet i et utal af versioner denne sæson, og her fra Topman i en bæredygtig version af genanvendte materialer.

Derudover en lækker model fra Nike, som sikrer at du holder varmen gennem de kolde vintermåneder og en klassisk sort dunjakke, som denne fra Axel Arigato er en investering, som du kan beholde i dit klædeskab i mange år frem.

Topman
Recycled dunjakke
500 kr.
Tilbud 290 kr.

Nike
Sportswear Windrunner
750 kr.
Tilbud: 530 kr.

Axel Arigato
Dunjakke
3.550 kr.
Tilbud: 2.840 kr.

SNEAKERS

Sneakers er efterhånden et fast element i enhver mands garderobe. Uanset om du er til de klassiske one-colors eller de mere modeprægede, er sneakers gode til ethvert outfit.

Her får du bud på tre sneakers, som du kan tilføje til dine udsalgsfavoritter. De klassiske Old School trainers fra Vans har været fremme i mange år, og er altid en god ting, at kunne trække frem fra klædeskabet.

Til sidst et par statement sneakers fra Calvin Klein Jeans, med masser af detaljer, som får dem til at stå ud fra mængden af almindelige hvide sneakers.

Vans
Old School trainers
500 kr.
Tilbud: 420 kr.

Nike
Air Force 1 Premium
1.099 kr.
780 kr.

Calvin Klein Jeans
Solaris sneakers
1.700 kr.
Tilbud: 1.188 kr.

SWEATSHIRTS

Sweatshirts er gode til både en stille søndag derhjemme eller en dag på arbejde, stylet med et par cool jeans. Disse tre har alle et logo-tryk, som giver dem alle den klassiske college stil. Sweatshirts kan også være en god investering, hvis du er en af dem, som helliger januar måned til diverse slankekure og massevis af løbeture.

Axel Arigato
College hoodie
1.080 kr.
Tilbud: 864 kr.

Nike
Sportswear Standard
500 kr.
Tilbud: 300 kr.

Tommy Hilfiger
Chest icon hoodie
700 kr.
Tilbud: 557 kr.

ACCESSORIES

Det der fuldender ethvert godt look, er de helt rigtige accessories. Her finder du både bud på accessories, som kan holde dig varm i de kolde vintermåneder, men også et par solbriller – som du formentligt skal gemme væk et par måneder endnu – indtil foråret nærmer sig.
Lad dig inspirere af vores tilbudsfavoritter og se om nogle af dem, skal ende på din udsalgsliste.

Axel Arigato
Alton D-frame solbriller
1.040 kr.
Tilbud: 624 kr.

Fred Perry
Hue
320 kr.
Tilbud: 260 kr.

Boardmans
Strikhandsker
100 kr.
Tilbud: 65 kr.

LÆS OGSÅ: FRA INSTAGRAM TIL VERDENSKENDT BRAND