Udsalgsfund til hende

Udsalgsfund til hende

Af: Ellen Funch Steffensen

Januarudsalget er i fuld gang, og netop nu er en oplagt mulighed for at gå på jagt efter nogle nye, fede udsalgsfund til garderoben. Men hvor skal du starte? Til at give dig lidt inspiration, har vi samlet nogle lækre items i forskellige kategorier indenfor mode og accessories.

Et lille tip: Ønskeskyen er ikke nødvendigvis kun til ønskesedler. Du kan også bruge den til at oprette inspirations- eller huskelister til dig selv. Hold overblik over dine udsalgsfund ved at samle dem på en huskeliste i din Ønskesky.

De bedste udsalgsfund

TASKER

Kan man nogensinde få for mange tasker? Svaret er nej, hvis du spørger os.
Man kan så fint “mix & match” forskellige tasker med forskellige outfits. På den måde kan du lynhurtigt pifte dit hverdagslook op – uden egentlig at gøre ret meget.
Her er tre bud på skuldertasker med flotte detaljer.

Beck Söndergaard – Solid Kelliy Bag
499 kr.
Tilbud: 299 kr.

Adax – Asta Sort Marino Skuldertaske
899 kr.
Tilbud: 499 kr.

& Other Stories – Buckled Leather Shoulder Bag
1120 kr.
Tilbud: 783 kr.

JAKKER

Det er koldt udenfor! Derfor kunne det være oplagt at kigge efter en ny jakke til januarudsalget. Her er tre udsalgsfund, som er gode muligheder til enten vinter eller forår.
Den første er en elegant og stilet blazerjakke fra Heartmade, som passer perfekt både til hverdag og finere arrangementer.
Den næste er en klassisk trenchcoat fra Hope. Dog har denne trenchcoat nogle rigtig fine detaljer på skuldrene, som giver den lidt kant.
Den sidste er en dejlig, blød og varm vinterjakke fra Masai. Den ellers neutrale, sorte jakke byder på flere smarte detaljer – såsom de strikkede ribærmer, zig-zag-mønsteret og den asymmetriske lynlås.

Heartmade – Jena hm blazer
4999 kr.
Tilbud 3000 kr.

Hope – Court Trenchcoat
3499 kr.
Tilbud: 2099 kr.

Masai – Thyra jakke
1999 kr.
Tilbud: 1199 kr.

STØVLER

Lige meget om du er mest til kjole og nylonstrømper eller et par smarte jeans, går du aldrig galt i byen med et par sorte støvler. Her er derfor tre virkelig lækre udsalgsfund, som er værd at overveje.
Det første par er en sort ankelstøvle i krokodilleskindsprint fra Bille Bi. Denne støvle har et mellemhøjt skaft og en høj chunky hæl. 
Det andet par er en rå bikerstøvle fra Bianco med guld- og perledetaljer. Denne støvle har til forskel fra de andre en rund snude i stedet for en spids.
Det sidste par er en ankelstøvle fra Steve Madden. Denne støvle har også et diskret krokodilleskindsprint og en chunky hæl, der gør dem behagelige at gå i.

Billi Bi – 4951støvler – Black monterrey
1599 kr.
Tilbud: 1000 kr.

Bianco – Biapearl Bikerstøvler med perledetaljer
700 kr.
350 kr.

Steve Madden – AUDIENCE – Støvletter
999 kr.
Tilbud: 649 kr.

KJOLER

Selvom det er vinter, kan du sagtens benytte januarudsalget til at klikke nogle skønne, nye kjoler hjem. Det kolde vejr behøver ikke at være en hindring for at hoppe i en kjole. Du tilføjer blot et par varme leggings.
Det første udsalgsfund er denne slå-om-kjole fra Ganni. Den har et rigtig fint ternet print, justerbar talje med et bredt bindebælte og en asymmetrisk kant forneden.
Den næste kjole fra NÜMPH er meget feminin og med sort blad-mønster. Kjolen har ballonærmer med elastik i bunden samt overskæringer, der giver skørtet en fin volumen.
Den sidste kjole er denne skønhed med høj hals fra Day Birger et Mikkelsen. Den har en utroligt elegant silhuet og en god længde til vinteren.

Ganni – Printed Slå-om-kjole
1299 kr.
Tilbud: 909 kr.

NÜMPH – Nunabra kjole
800 kr.
Tilbud: 400 kr.

Day Birger et Mikkelsen – kjole
1799 kr.
Tilbud: 1079 kr.

OVERDELE

Januarudsalget er også en oplagt mulighed for at opdatere hverdagsgarderoben.
Denne top fra Stine Goya er et helt fantastisk udsalgsfund, som uden tvivl også kan bruges til en festlig lejlighed. Den fine peplum-top har et smukt print i en blanding af ferskenfarvet, gul og guld.
Vi går fortsat flere kolde måneder i møde, og derfor kan det også være en god idé at se sig om efter en ny striktrøje på udsalg. Denne striktrøje fra Arket, i en superblød Alpaca-uld sammensætning, vil snildt holde dig både varm og smart på samme tid.
Det sidste udsalgsfund er denne elegante top fra Zadig & Voltaire. Den fine kobberfarve giver et dejligt, varmt udtryk. Style den fx med et par sorte støvler, som du har set ovenfor.

Stine Goya – Tolu Top
1600 kr.
Tilbud: 800 kr.

Arket – Alpaca Wool Jumper
750 kr.
Tilbud: 525 kr.

Zadig & Voltaire – Brown Blouse
2399 kr.
Tilbud: 2159 kr.

ACCESSORIES

Til sidst har vi også fundet et par accessories til dig.
Her er et bud på et par varme vanter fra Beck Söndergaard og et lækkert halstørklæde fra Day Birger et Mikkelsen, som du kan lune dig i resten af vinteren.
Vi har også sneget et par fine solbriller fra Gucci med. Selvom det ikke er meget, vi ser til solen lige nu, er der ingen skam i at investere i sommeraccessories til januarudsalget – det er netop nu, at du kan få dem til en god pris!

Beck Söndergaard – Vanter
899 kr.
Tilbud: 539 kr.

Gucci – Solbriller
1820 kr.
Tilbud: 1456 kr.

Day Birger et Mikkelsen – Scarf
799 kr.
Tilbud: 479 kr.

LÆS : REDAKTIONENS FAVORITTER TIL JANUARUDSALGET