Underholdning i påsken

Underholdning i påsken

Af: Ønskeskyen

Påskeferien står for døren, og i de kærkomne fridage er det tid til hygge, samvær og måske en god påskefrokost eller to. Hos Bog & idé kan du finde alt, hvad du skal bruge til sjove, hyggelige og kreative påskeaktiviteter. Du kan for eksempel finde et hav af forskellige bagebøger, hæklebøger, sjove spil eller redskaber til kreative projekter.

Når hverdagen buldrer derudaf i et højt tempo, er det rart indimellem at kunne trække stikket og bruge tiden på afslapning og fordybelse. Så brug påskeferien på netop dét – sæt kulør på påsken med gode farveblyanter eller vandfarver fra Faber-Castell og tegn de flotteste påsketegninger eller til at dekorere din hjemmelavede påskepynt med. Du kan også kaste dig ud i at folde smukke papirblomster til pynt på påskebordet.

Brug dine fridage på at fordybe dig i en god bog, der virkelig få dig ned i gear. Uanset din foretrukne genre finder du gode læseoplevelser, der giver anledning til afslapning og hygge, til videnssamling, til store følelser og til små følelser, til grin og til gråd, til tankevirksomhed, til udvidelse af din horisont eller til fantasifulde tanker.

Et underholdende brætspil er den perfekte påskeaktivitet for hele familien. Et godt spil sikrer, at I får glæde af hinandens tid og sammen skaber minder og sjove historier, som kan tages med gennem hele livet. Et godt spil kan derfor være nøglen til de gode historier og samtaleemner, og styrke jeres relation i familien, imens i har det sjovt med hinanden og I hygger jer. 

Crepepapir kit
Bog&Idé
199,95 kr.
Faber Castell vandfarver, 24 stk.
Bog&Idé
229,95 kr. 

Crepepapir startkit
Bog&Idé
149,95 kr.
Faber Castell akvarel tusser
Bog&Idé
229,95 kr. 

Grace Adams roman
Bog&Idé
249,95 kr. 
Lincoln Highway roman
Bog&Idé
319,95 kr. 

Stamina krimi
Bog&Idé
229,95 kr. 
Klump roman
Bog&Idé
199,95 kr. 

Bogen Din bedste bagebog
Bog&Idé
219,95 kr. 
Bogen Mine første kager
Bog&Idé
199,95 kr. 

Spillet sidste omgang
Bog&Idé
279,95 kr. 
Rød hint
Bog&Idé
369,95 kr. 

Time Out quizzone
Bog&Idé
449,95 kr. 
Coco Crazy spil
Bog&Idé
199,95 kr. 

JVH puslespil, 2000 brikker
Bog&Idé
169,95 kr. 
World landmark puslespil
Bog&Idé
199,95 kr.