Vedligehold din træning derhjemme

Vedligehold din træning derhjemme

Af: Ellen Funch Steffensen

Fitnesscentrene er endnu engang lukkede, og der er behov for, at vi alle holder os hjemme så meget som muligt. Mange savner at få sved på panden, pulsen op og den fornyede energi, som det giver at få rørt sig. Derfor har vi været på jagt efter inspiration til udstyr, som kan hjælpe dig med at vedligeholde din træning derhjemme – og så endda på udsalg. 

Faktisk er der også mange fordele ved at træne derhjemme, hvis vi skal se det på den lyse side. Her er tre gode grunde til at træne derhjemme:

Du spare tiden frem og tilbage til fitnesscenteret. Hvilket måske også kan hjælpe lidt på motivationen, da du ikke først skal overbevise dig selv om at komme afsted.

Træningsudstyret er altid ledigt. Du oplever måske ind imellem, at det redskab eller udstyr, du skal bruge, er optaget af en anden. Det problem slipper du også for ved at træne derhjemme.

Du kan koncentrere dig 100% om din træning. Hjemme i stuen behøver du ikke at bekymre dig om, hvordan du ser ud, om nogen kigger på dig eller forholde dig til andre. Du er helt alene og kan træne lige så tosset, du vil.

Få inspiration til hjemmetræningsudstyr her:

Gym Ball
Før 350 kr.
Nu 299 kr.

Håndvægte, sæt
Før 999 kr.
Nu 929 kr.

Ab Roller Mavebøjle
Før 499 kr.
Nu 449 kr.

Sjippetov
Før 259 kr.
Nu 159 kr.

Huld-Hoop ring med vægt
Før 500 kr.
Nu 299 kr.

Pull Up Bar
Før 1.200 kr.
Nu 599 kr.

Kettlebell, sæt
Før 886 kr.
Nu 799 kr.

Træningsmåtte
Før 500 kr.
Nu 449 kr.

Træningselastikker
Før 349 kr.
Nu 279 kr.

Motionscykel
Før 3.000 kr.
Nu 2.799 kr.

Løbebånd
Før 13.000 kr.
Nu 10.999 kr.

Crosstranier
Før 10.000 kr.
Nu 8.999 kr.

LÆS : LØBEGUIDE TRÆN OP TIL AT LØBE 5 KM

Shop det bedste træningsudstyr fra A Puls

Er du på udkig efter nyt træningsudstyr? Så er du i trygge hænder hos Apuls.dk. De har et stort udvalg af alt hvad du kan drømme om inden for træningsudstyr, kosttilskud og velvære. De får løbende nye varer i deres sortiment, for at sikre at de altid kan tilbyde deres kunder det bedste udvalg. Apuls.dk har et unikt udvalg af croosfitudstyr. De holder sig løbende opdateret med det bedste crossfitudstyr, da det er en meget populær sportsgren som er i rivende udvikling. Tjek deres udvalg, og udvid din træningsrutine med nyt og lækkert udstyr.

Alt til fitness

 Fitness er en populær træningsform der er elsket af mange. Fitness er den perfekte kombination af konditions- og styrketræning. Træningsformen er god for dig der elsker at træne varieret, og som godt kan lide at tilpasse sin træning efter egne behov. Fitness er tilmed en meget fleksibel form for træning, og du kan vælge at træne selv eller gå på et hold. Med godt træningsudstyr oplever du større glæde ved træningen, og du opnår mange gange bedre resultater med det rette udstyr. På Apuls.dk kan du udforske deres store udvalg af træningsudstyr og træningsmaskiner. Der er ingen dårlige undskyldninger for ikke at få trænet og rørt kroppen. 

Hvorfor er det godt at dyrke fitness?

Motion og bevægelse er altafgørende for at have en sund og velfungerende krop. Når vi træner kroppen, starter der en lang række processer, og kroppen bliver langsomt bedre til at gøre hvad vi kræver af den. Motion kan være tidskrævende, og for mange mennesker er det svært at få prioriteret i en i forvejen presset hverdag. Fitness er en rigtig god form for træning, da den appellerer til de fleste mennesker, og fordi den er meget fleksibel. Hvis du en dag har travlt, men stadig prioritere at træne, kan du løbe en kort og effektiv tur, og hvis du en dag har mere tid og overskud, kan du deltage på et hold i dit lokale fitnesscenter. Dette kan være en af forklaringerne på, hvorfor fitness fortsat er så populær en motionsform.