What to watch

What to watch

Af: Ann Lind Andersen

Hjælp – hvad skal jeg se?

Er du i tvivl om hvilke serier, du skal bruge tid på? Et nyt streamingprogram, ‘What to Watch’ med filmanmelder Ann Lind Andersen kan hjælpe dig. 

Der er ingen tvivl om, at tiden vi bruger på streamingtjenester, er eksploderet her under Corona. Der bliver binget serier og film om alt fra franske mestertyve til romantiske hertuger. Men de fleste kender nok også den der situation, hvor man sidder og surfer forvildet rundt på en streamingtjeneste, i tvivl om hvad man skal vælge. Der findes jo ikke noget værre end at bruge en hel aften For, for at være ærlige, så meget tid har vi heller ikke, vel? Til at man kan spilde en hel aften på noget værre hø. 

Nu er der hjælp at hente, for et nyt streaming program, ‘What to Watch’, guider dig igennem junglen af streaming-tilbud og skiller skidt fra kanel. Programmet bliver sendt live hver torsdag aften kl. 21 på SpeakerBee.com og her kan man frit være med til at diskutere eller stille spørgsmål til de tre værter. 

Og det er kompetente kræfter, der står bag. To af dem, filmanmeldere Ann Lind Andersen og Casper Christensen, vil nogle sikkert kende fra ‘Go’ morgen Danmark’ på TV2. Og tredje mand er Kim Sørensen, der driver websitet ‘Vi elsker serier’. 

‘At lave vores eget program om film og serier er en drøm vi længe har haft, men derudover, er det spørgsmål vi oftest får fra folk vi møder eller på nettet: ‘Hvad skal jeg se?’. At finde ud af hvad der er værd at bruge tid på, kan være en jungle at finde rundt i. Særligt i en tid, hvor antallet af streamingtjenester stiger og hver tjenestes content-mængde vokser og vokser. Og det vil vi gerne hjælpe med’, siger Ann Lind Andersen. 

De tre film- og serie elskende værter vil hver gang anmelde og diskutere film og serier, både nye og aktuelle og også gå i arkiverne og se på oversete perler. Tanken er, at der skal være høj interaktion med seerne i diskussionerne, så giv endelig dit besyv med, hvis du kigger med på ‘What to Watch’. 

‘What to Watch’ bliver sendt hver torsdag aften kl. 21 på SpeakerBee.com

Se What to Watch her