Will you be my Valentine?

Will you be my Valentine?

Annonce for Pilgrim

Valentines day nærmer sig, og det er tid til at spørge en du holder af: “Will you be my Valentine”? Gør Valentines Day i år til noget helt særligt og forær din kæreste, bedste ven, kollega eller mor en gave som fortæller hvor meget, de betyder for dig.

Et klassisk smykke kan man blive ved med at bruge i mange år, og hver gang blive mindet om den helt særlige person, som man har fået smykket af. Blandt Pilgrims mange smukke smykker findes de klassiske halskæder med et enkelt guldbelagt hjertevedhæng, som altid er utrolig flot at style sammen med andre smykker.

Giv med hjertet

Smykker er den perfekte gave at give til den du holder af. Giv altid smykker med hjertet og hvilken bedre anledning, til netop at give et hjerte til Valentine? Lad dig inspirere af Pilgrims mest romantiske smykker.

Pilgrim
Sophia øreringe
179 kr.

Pilgrim
Hannah halskæde
249 kr.

Pilgrim
Sophia halskæde
249 kr.

Pilgrim
Sophia armbånd
399 kr.

Pilgrim
Felice ring
199 kr.

Pilgrim
Elouise ørering
149 kr.

En særlig personlig gave er helt speciel at få. Pilgrim laver smykker, som både er udsmykket med hele alfabetet, så du kan give et smykke til hende, med hendes forbogstav – eller jeres begge i to vedhæng. En anden meget personlig gave er Pilgrims smukke halskæder med stjernetegn i vedhænget. Smykker som har en særlig betydning til den person, der skal have dem, giver en helt særlig følelse hver gang smykket bruges og man vil altid huske det øjeblik, hvor man fik det.

Pilgrim
Charm D
99 kr.

Pilgrim
Stjernetegn
199 kr.

Pilgrim
Halskæde F
199 kr.

Hold dig altid opdateret med vores ønskepost

Om Pilgrim

Pilgrim er et brand der har eksisteret siden 1983, da det blev etableret af Annemette Markvad og Thomas Adamsen. De to valgte at bruge deres nytænkende energi på at designe smykker. Deres smykker blev i starten solgt på festivaler, da begge har en stor forkærlighed for musik og mennesker. Deres smykker har altid afspejlet deres passion, interesse og dybtfølte værdier. Pilgrims mission har lige siden begyndelsen været at skabe smukke smykker, som medvirker til at du kan føle dig endnu smukkere. Derudover ønskede de at bygge en arbejdsplads, hvor respekt, ansvarlighed og tillid alle var værdier, der blev praktiseret hver eneste dag. Med en Scandi-cool design stil er Pilgrim et meget anerkendt brand i branchen.
Smykker er passionen. For Pilgrim handler deres smykker om drømme, stil, hjerte og sjæl. 

UNIKT SORTIMENT

Pilgrim både smykker, accessoires og ure i deres sortiment. Pilgrim oplever sig selv som et levende brand i konstant bevægelse og udvikling, og motivationen har altid handlet om kærlighed til mennesker og smykker – hand and heart. De har et stort udvalg af unikke smykker i alverdens designs og materialer. De har smykker til enhver personlig smag eller præference. Pift dit outfit op til årets mange julefrokoster og mærkedage.
Denne vinter er det de feminine kræfter der har været inspirationen for Pilgrims kollektioner. Pilgrim hylder de feminine superkræfter som de ønsker at bringe ud i denne vinters looks. Det feminine forener og styrker på tværs af lande, kultur og køn.
Smykkerne er designet for at vise styrke og superkraft for at skabe et stærkt vinterlook. Smykkerne fungerer perfekt til et basic hverdags outfit, og kan lige så vel bruges til et festelige outfit til årets julefrokoster, og festlige anledninger.

FILOSOFI

Folkene bag Pilgrim ønsker at holde sig tro med dem selv og deres værdier. De ønsker at holde deres udtryk autentisk, og ikke glemme hvor de kommer fra. Pilgrim ønsker at holde fast i deres innovative tankegang, og vil inspirere andre til at søge nye måder og oplevelser. Dette har de gjort siden deres opstart tilbage i 1983, og det vil de fortsat blive ved med. Deres filosofi går igen i alle deres processer, hvilket kan være en af forklaringerne på deres store succes. Pilgrim har den dag i dag, en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescene. Det er et meget respekteret smykkebrand, som har stor betydning for mange mennesker verden over.