Januar Udsalget

Gem de bedste tilbud fra januar udsalget

Har du allerede en liste i hovedet over alt det, som du vil købe til januar udsalget? Med Ønskeskyen kan du finde de bedste tilbud og prisnedslag på alt, du ønsker dig. Du kan oprette dine ønsker automatisk ved at indsætte et link til varen, du fandt på nettet. Ønskeskyen henter selv de vigtigste tilgængelige informationer, så du ikke er nødt til at indtaste priser, produktnavne, hvor varen kan fås m.m. Dine ønsker kan også oprettes manuelt. 

Har du allerede en bruger, kan du også nemt flytte dine ønsker over på en ny liste eller se prisændringer på de produkter, du allerede har holdt øje med. Januar udsalget byder ofte på store besparelser på alt. Det gælder bl.a. elektronik, tøj, bøger, møbler, kosmetik m.v. med rabat eller prisnedslag på ofte 30%, 50% eller endda 80%.

Som det er med de helt store udsalg, er der dog ofte begrænsede mængder. Hvis du har noget særligt i sigte, kan det være en god idé at være ude tidligt. Du skal også være opmærksom på, at der typisk er begrænset bytteret. Webshops er dog stadig juridisk forpligtet til at give dig 14-dages fortrydelsesret – selv ved udsalg.

Taske, Givenchy
Før 6.630 kr.
Nu 3.979 kr. 
Tights, Nike
Før 450 kr.
Nu 319 kr.
Dynefrakke, By Malene Birger
Før 3.999 kr.
Nu 2.599 kr. 
Axel Arigato
Bird mavetaske
520 kr.
Tilbud: 260 kr.
Nike
Sportswear Heritage jakke
1.099 kr.
Tilbud: 679,97 kr.
Kintobe
Alex rygsæk
999 kr.
Tilbud: 749,95 kr.

FAQ

HVORNÅR STARTER JANUARUDSALGET?

Januarudsalget er altid i januar. Visse butikker og webshops kan dog finde på at sætte udsalget i gang allerede den 25. december.

HVOR MEGET KAN JEG SPARE TIL JANUAR UDSALG?

Tilbud varierer fra butik til butik. Men du kan ofte spare mellem 20-80% på udvalgte varer.

ER DER RETURRET PÅ VARER KØBT TIL JANUAR UDSALG?

Fysiske butikker beslutter selv om, de vil tilbyde returret på varer, der er købt under januarudsalget. Webshops skal dog tilbyde 14-dages fortrydelsesret.

ER DER REKLAMATIONSRET PÅ VARER KØBT TIL JANUAR UDSALG?

Ja, reklamationsretten gælder alle varer – uanset om den er købt til udsalg eller ej. Den ret frafalder dog, hvis du er blevet gjort opmærksom på, at prisnedslaget skyldes fejl eller defekter. 

HVAD ER FORDELENE VED JANUAR UDSALG?  

Du kan gøre et godt kup og opnå store besparelser på ting, som du ønsker dig. Få mest muligt ud af dine penge og find produkter til nedsatte priser, som du kan tilføje til din ønskeliste.  

SKAB OVERBLIK OVER DE GODE TILBUD TIL JANUAR UDSALGET

Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de gode tilbud og prisnedslag i januar. Vi har derfor samlet et par hurtige tips til, hvordan du finder de bedste tilbud til januarudsalget.

1. Lav en ønskeliste

Den letteste måde at få det meste ud af januarudsalget er med en ønskeliste. Ved at installere ønskeknappen kan du let tilføje de tilbud og varer, du finder overalt på nettet under januarudsalget.

2. Få en liste fra familien

Skal børnene eller din partner også nyde godt af januarudsalget? Eller er du bare blevet den købsansvarlige i familien? Så kan du indsamle ønskesedler fra alle her på Ønskeskyen. Det gør det muligt for dig hurtigt og let at spare penge – og finde præcis de varer, som resten af familien har ønsket sig.

3. Vent ikke for længe

Til januar udsalg kan du ofte spare masser af penge på varer, der op til julen – eller i begyndelsen af forrige sæson – var sat til fuld pris. Mange butikker og webshops skal nemlig tømme ud i deres lager, så de er klar til næste års produkter. Det betyder dog også, at de ikke bestiller ekstra, hvis de løber tør. Så vent ikke for længe, hvis du har udset dig en bestemt vare.

4. Tjek butikkens salgs- eller leveringsbetingelser

Når du køber varer til januarudsalget, er det vigtigere end normalt, at du tjekker butikkens eller webshoppens salgsbetingelser. Du er nemlig ikke garanteret den samme returret, du måske er vant til. Hvis varen er defekt eller beskadiget kan du naturligvis altid få pengene tilbage, men ellers kan du risikere, at butikken ikke vil give dig pengene tilbage eller et tilgodebevis. Webshops er dog forpligtet under loven til altid at tilbyde 14-dages fortrydelsesret.

5. Følg med på sociale medier

Det er altid en god idé at holde øje med butikkernes sociale medier, hvis du jagter et godt tilbud. Under januarudsalget er det ofte på Instagram eller Facebook, at du først finder deres nuværende eller planlagte tilbud.