Julegaver

GEM ALLE DINE JULEØNSKER PÅ ØNSKESKYEN

Er det tid til at finde årets julegaver? Alle har ønsker. Med en ønskeliste, kan du være sikker på at du får det, som du ønsker dig! På Ønskeskyen kan du nemt gemme alle dine julegaveønsker et sted. Opret en bruger med få trin og kom i gang med at lave din helt egen digitale ønskeliste, som du kan dele med familie og venner. Med en bruger på Ønskeskyen.dk bliver det ikke nemmere at opbevare alle dine ønsker. Tilføj ønsker manuelt eller automatisk ved at indsætte linket på det ønske, som du vil tilføje. Del din ønskeseddel med familie og venner, hvor de kan reservere ønsker på din ønskeseddel. Sådan er du også sikker på, at du ikke får den samme gave to gange.

Ønskeskyen er stedet, hvor du kan gemme alle dine julegaveønsker. Din Ønskesky-profil vil med garanti gøre din december måned lidt lettere. Vil du være sikker på at det er den helt rette gave, der ligger under træet? Med vores mange inspirationslister, kan du finde masser af inspiration til gaveønsker. Hvad end det er en gave til din mor, far, veninde, bedsteforældre, kæreste eller de yngste i familien, så kan du helt sikkert blive lidt inspireret til den søde jul lige her. 

FAQ

HVORNÅR ER JULEAFTEN? 

Juleaften er den 24. december 2020.

HVORDAN SKABER JEG ET GODT OVERBLIK OVER MINE ØNSKER?

Tjek dine favorit brands ud og opret en ønskeseddel til jul med alle dine julegaveønsker. 

HVORDAN DELER JEG MIN ØNSKELISTE?  

Du kan dele din ønskeseddel med venner og familie via link, e-mail eller Facebook. 

HVORDAN TILFØJER JEG ET PRODUKT TIL MIN ØNSKELISTE? 

Du kan enten tilføje et ønske manuelt eller automatisk. Tilføj et ønske automatisk ved at indsætte et link på produktet. Så tilføjer Ønskeskyen de vigtigste informationer. 

KAN JEG KØBE MINE JULEGAVER ONLINE? 

Du kan købe årets julegaver online og i fysiske butikker. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

JULEGAVER TIL HENDE 

Leder du efter den helt rette julegave til din mor, søster, veninde eller kvinden i dit liv? Hvis hun elsker skønhed, kan en lækker creme eller makeup være perfekt som gave. Er hun vild med boligindretning, findes der mange valgmuligheder til hjemmet. Det kan være en smuk vase, et tæppe, puder eller lækkert sengetøj. Er hun aktiv i hverdagen, så er noget nyt sportstøj eller et par træningssko fantastisk som gave.  

JULEGAVER TIL HAM

Det er ikke altid mænd laver en ønskeseddel til jul, hvilket godt kan skabe lidt udfordringer, når du skal finde en gave til ham. Vær kreativ og lad fantasien få frit løb, når du leder efter gaveinspiration til manden. Elsker han elektronik, at være aktiv eller noget helt andet? Et flot herreur som tilbehør vil altid falde i god jord hos ham og kan bruges ved enhver anledning. Det er både praktisk og smart. En mand kan desuden altid bruge en ny parfume til samlingen, så der er forskellige dufte at vælge imellem. Er han til elektronik og forskellige elektroniske gadgets? Så kan et par nye hovedtelefoner, en højtaler eller grill gøre tricket. En skjorte er for mange mænd et musthave i garderoben. En klassisk hvid skjorte vil derfor med garanti være et hit hos den moderne mand. 

JULEGAVER TIL DE YNGSTE 

Julen er ikke kun hjerternes, men også børnenes fest. Slip legen løs i børnenes univers. Find julegaver til børn i alle aldre – vi står klar til at inspirere dig. Til de helt mindste er legetøj altid en god gaveidé. Legetøj findes i mange forskellige former. Til spædbørn kan et aktivitetstæppe, en puttekasse eller gåbil være oplagt. Babylegetøj skal stimulere barnets sanser og være spændende at lege med. Til de lidt ældre børn findes der legetøj som dukker, dukkehuse, biler og meget mere. Børn vokser med lynets hast og tøjet udskiftes tit. Børn kan derfor altid bruge lidt nyt til garderoben.   

Ofte stillede spørgsmål

HVILKEN JULEGAVE SKAL JEG KØBE TIL HAM?  

Til mænd kan en gave som et herreur, parfume, elektronik eller en skjorte være en god gaveidé. Vi hjælper dig på vej med en af vores inspirationslister. 

HVILKEN JULEGAVE SKAL JEG KØBE TIL HENDE?   

Kvinder har for det meste enten lavet en ønskeliste eller allerede nogle gaveønsker i tankerne til jul. Gaveidéer som en god creme, makeup, boligindretning eller noget nyt til garderoben, vil dog med stor sandsynlighed få et smil frem på hendes læber. 

HVAD SKAL JEG GIVE DE YNGSTE I GAVE TIL JUL? 

Julegaver til de yngste kan bestå af legetøj, tøj, en bog eller interiør til børneværelset. 

HVAD SKAL JEG KØBE TIL MINE BEDSTEFORÆLDRE I JULEGAVE?

Bedsteforældre mangler sjældent noget. Fantasien kan derfor hurtigt slippe op, når det gælder julegaver. En god julegave kan være en bog, oplevelse, skønhedsprodukter, et varmt tæppe eller noget til køkkenet. 

HVILKEN JULEGAVE SKAL JEG GIVE EN TEENAGER?  

Til teenageren vil elektronik med stor sikkerhed være et hit. 

HVORDAN FINDER JEG JULEGAVEN TIL EN DER HAR ALT? 

Han eller hende der har alt, kan altid bruge en ny creme til ansigtet, endnu en parfume til samlingen eller et personligt smykke. Derudover kan man altid bruge en lækker strik i de kolde vintermåneder. 

JEG SKAL KØBE EN JULEGAVE TIL UNDER 300 KR. HVOR FINDER JEG DEN? 

Tag et kig forbi nogle af vores inspirationslister, hvor du med garanti kan finde inspiration til årets julegaver på budget.

HVOR LÆNGE KAN JEG BYTTE JULEGAVER? 

Returretten på julegaver varierer afhængig af, hvor du har købt gaven.  

JEG VIL GERNE FINDE EN PERSONLIG JULEGAVE. HVOR FINDER JEG INSPIRATION?

En personlig gave kan være et smykke, en unik duft, en fin taske eller en oplevelsesgave. 

JEG VED IKKE HVILKEN JULEGAVE JEG SKAL KØBE. HVAD GØR JEG? 

Hvis du ikke ved, hvad du skal købe i julegave, skal du ikke gå i panik. Udforsk vores forskellige inspirationslister og kom et skridt tættere på at finde den perfekte gave.