Babyshower

babyshower

Gaveidéer til babyshower

Konges Sløjd Body - New Born 3 Pak - Petit Biscou/Mandarin/Toasted Peach

Konges Sløjd Body

3-pak bodyer til den nyfødte baby. En god body kan man ikke få nok af!

399,95 DKK

bObles Elefant - Medium - Grå

bObles Elefant

Fantastisk tumlemøbel til både baby og barn, der også fungerer perfekt som vippe.

499,95 DKK

Filibabba Aktivitetsnest - Soft Quilt - Dark Grey

Aktivitetsnest

Fin aktivitetsnest i 100% økologisk bomuld, der pynter på dit børneværelse.

1.199,95 DKK

Mine Første År Special Edition - Dreng

Mine Første År Bog

En unik scrapbog hvori forældrene kan dokumentere barnets første tid.

249,95 DKK

Liewood Nusseklud - Rabbit - Dumbo Grey

Liewood Nusseklud

Blød og lækker nusseklud i god kvalitet, som dit barn vil få glæde af.

149,95 DKK

Uglen Ulrik

Med værket følger et eventyr om Uglen Ulrik på sin allerførste skoledag.

799 DKK

Hvornår holder man et babyshower?

Et babyshower er en festlig dag, hvor man fejrer, at der er en lille ny på vej. Det er en god anledning for venner og familie, hvor de kan fejre de kommende forældre og hjælpe dem med at få alle de ting, de har brug for.

Når en lille ny er på vej, er det ikke blot en stor begivenhed for de kommende forældre. Det er også en stor begivenhed for hele familien og den nærmeste vennekreds. Den mest traditionelle måde at vise sin glæde og begejstring på, er ved at afholde et babyshower for de kommende forældre. Til et babyshower hører der naturligvis en fin gave til de kommende forældre. Hos Ønskeskyen kan du finde et fint udvalg af gode gaveidéer, som gør det en del lettere at finde den helt rette gave.

At få et barn kan være dyrt. Til et babyshower er det en tradition, at gæsterne tager en gave med i form af ting til baby. På den måde hjælper venner og familie med at købe de sidste ting, som baby har brug for. Traditionen tro, så er det familie og venner der planlægger festen og står for alt det praktiske. Som regel er begivenheden en surprise for den kommende mor. Her er det almindeligt, at venner og familie planlægger alt det praktiske med faren til det kommende barn. 

Der er ikke nogen regler for, hvornår man bør afholde et babyshower. De fleste babyshowers bliver afholdt, når der er et par uger til fødslen. Derfor kender gæsterne også babyens køn, og de kan derfor pynte op alt efter, om det er en dreng eller pige. Derudover har de mulighed for at købe gaver, der er specifikke i forhold til kønnet. Hvis du ikke ved, hvad du skal forære din veninde, søster eller kusine i babyshowergave, så bliv inspireret her på siden, og find en personlig gave til den kommende mor og hendes baby.

Hvorfor holde et babyshower?

Babyshowers er en relativt ny ting her i Danmark. Vi har som sådan ikke tradition for at holde en fest før barnet kommer til verden. Man har altid givet gaver til de kommende forældre og fejret nyheden om en udvidelse af familien. Måden hvorpå det hele har forløbet, har ændret sig meget med tiden. Babyshowers stammer oprindeligt fra USA og dets oprindelige formål var, at hjælpe de kommende forældre rent økonomisk inden deres barn kom til verden.

I dag er et babyshower til for at hylde de kommende forældre og det lille menneske, som snart kommer til verden. I dag medbringer gæsterne som regel gaver til den lille ny, som babyen kan bruge i sin første tid. Der er mange muligheder for, hvad man kan give i gave, og gæster vil som regel gøre meget ud af den første gave, som de giver babyen. Hos BabySam kan du blandt andet finde en masse fine produkter fra gode kvalitetsmærker. Leder du efter børnetøj, sko eller legetøj af den bedste kvalitet, kan du også tjekke det inspirerende børneunivers ud hos Luxkidz.

Lege 

Til et babyshower er stemningen løssluppen, og det er en dag fyldt med sjov, spas og god energi. Det handler meget om at planlægge begivenheden efter, hvad den kommende mor er til. Det vil derfor være essentielt at have hende i tankerne, når den festlige begivenhed planlægges.

De mest væsentlige elementer til et babyshower vil være følgende: 

  1. Lege & aktiviteter
  2. Mad
  3. Gaver
  4. Pynt

Hvis du har alle disse parametre med i forbindelse med planlægningen af et babyshower, så kan det ikke gå helt galt. Det vigtigste er, at I har en sjov og festlig dag, hvor I fejrer de kommende forældre og deres kommende lille vidunder. Hvis du har brug for en meget detaljeret forklaring på, hvorledes du planlægger et babyshower – så læs med nedenfor!

Pynt  

Til et babyshower hører en masse pynt. Det er en festlig anledning, hvor der ikke skal spares på dekorationen. Arrangørerne gør meget ud af at pynte kønsspecifik i enten lyserøde farver til en pige eller lyseblå farver til en dreng. Man vil som oftest pynte med en masse fine helium balloner, konfetti, servietter, guirlander og bannere. Alt dette er med til at understrege begivenhedens vigtighed og skaber en dejlig stemning for alle de deltagende i arrangementet. 

Planlæg babyshower med Ønskeskyen

Nu har vi været inde på hvad et babyshower er, hvorfor man holder det, hvad formålet er og hvem der typisk holder det. Nu er det tid til at kigge nærmere på, hvordan man på bedste vis planlægger et babyshower, og sikrer sig at man har fået indkøbt alle de ting, der skal indgå til arrangementet. På Ønskeskyen har du mulighed for at blive inspireret til, hvad du skal købe til et babyshower. Hvad end det drejer sig om pynt, gaver, aktiviteter og meget mere.

På Ønskeskyen kan du oprette en inspirationsliste til det babyshower, som du er ved at planlægge. På den måde har du det fulde overblik over hvad der skal indkøbes, og du sikrer dig, at du ikke glemmer noget i farten. Opret en Ønskeliste i dag, og tilføj de mange produkter til din ønskeliste og få det fulde overblik! Du kan derudover lave en liste over gaveidéer, hvor du kan udforske Ønskeskyens udvalg af brands. Hos Emilys finder du børnetøj, sko og tilbehør til de mindste, og det bliver derfor ikke nemmere at finde den perfekte gave til det næste babyshower.

Ofte stillede spørgsmål om babyshower

Hvornår afholder man et babyshower?

Typisk vil man afholde et babyshower 4-6 uger før barnet kommer til verden.  

Hvad kan man give i babyshowergave? 

Der er mange muligheder for hvad du kan give i babyshowergave. Det kan være en pusletaske, bodystocking, babyalarm, sutteklud, hagesmække og meget andet. 

Hvem arrangerer et babyshower?

Et babyshower afholdes som oftest af den kommende mors venner og familie, der koordinerer med den kommende far. Et babyshower er som regel en surprise for den kommende mor. 

Hvad er formålet med begivenheden?

Et babyshower er til for at fejre de kommende forældre og deres kommende baby.  

Hvad skal man lave til et babyshower?

Til et babyshower spiser man ofte noget lækker mad og leger forskellige selskabslege, der går i tråd med baby temaet.