Modeuge – Copenhagen Fashion Week

modeuge Copenhagen Fashion Week

Fede items du kan iføre dig til modeugen

MINIKJOLE I JACQUARDSTOF

Afslappet, luftig og kort boxy minikjole. Med smukt sæsonprint i leopardmønster.

1.699 DKK

Genesis Vintage Runner

Genesis Vintage Runner

Sneaks med et minimalistisk look og lavet af genanvendt plastaffald.

1.420 DKK

Relon Emberly Bag

Becksöndergaard taske

Super cool statement taske som er lavet i 100% genanvendt polyester I sej blå farve.

250 DKK

Stine Goya Idris cotton gabardine

Jakke fra Stine Goya i lækkert bomuld. Jakken har flotte detaljer med knapper og bælte.

2.600 DKK

Øreringe Poesy, Multi

Rosaguldbelagte øreringe med et unikt twist af multi farver og trendy perler.

99,50 DKK

Vivienne Westwood frakke

Skotskternet og enkeltradet frakke i jomfru-uld med lange ærmer.

15.420 DKK

Copenhagen Fashion Week – årets modeuge

Oplev den danske modeuge og hold dig opdateret på tidens trends. Modeugen er den største skandinaviske begivenhed inden for mode og finder sted to gange årligt. 

Den københavnske modeuge er årets begivenhed, hvor mode er hovedfokus. Brands viser deres nye kollektioner for offentligheden. På samme tid demonstrerer de hvad der er in lige nu. Den anerkendte begivenhed løber af stablen to gange årligt i København.

Bybilledet forvandles til et modemekka med chikke fashionistaer og velklædte typer, der har fundet deres lækreste look frem. Der er liv i gaderne og København vrimler med inspirerende street styles, som sæson efter sæson demonstrerer tidens trends og de mest hotte tendenser. Opdater din garderobe med trendy designs og oplev den nyeste mode. 

Modeugen er fyldt med en lang række af spændende events. Her fremviser modehuse, brands og designere de nyeste kollektioner for offentligheden. Det er blandt andet også en uge, som er den helt perfekte anledning til at lade sig inspirere af alle de spændende designs, kreative modeshows og holde sig opdateret på hvad der er trendy. Det er bestemt også en anledning til at opdatere garderoben med nye styles fra dit favoritbrand, eller endda opdage et helt nyt brand. Selvom mange af de forskellige events er invite only, er der altså også en masse events, som du kan komme med til uden en invitation.

Bliv inspireret til dette års modeuge

Under modeugen er gaderne fyldt med mode fashionistaer, der er iført deres mest moderigtige outfits. Der er derfor også massere af inspiration at hente blot ved at tage en tur gennem Københavns gader. Mange af de modebevidste outfits bliver foreviget af street style fotografer, hvor modemagasiner ofte samler nogle af de bedste looks fra modeugen. Hvis du er modeinteresseret, er det altså den oplagte mulighed for at få en lille smag på modeverdenen og hente inspiration fra Danmarks største stilikoner. Vi kan godt love for, at det bliver alt andet end kedeligt. Oplev en uge med kreative modeshows, smukke designs og masser af liv i de københavnske gader. 

Spring Summer kollektionen 

Spring Summer kollektionerne bliver fremvist til modeugen i august. Catwalken er præget af forår og sommer. De modeinteresserede kan få et indblik i, hvad sæsonen har at byde på af forskellige trends og modetendenser. Den danske modeuge byder på mange spændende brands. Nogle går igen sæson efter sæson. Det er dog også typisk muligt at finde debuterende brands på programmet.

Lad dig inspirere af garderobens sommer musthaves for dette år. Følg med i hvad der er in på den danske modescene. Hvad end du sidder og følger med hjemme fra sofaen, på de sociale medier eller skal deltage i flere af de spændende events, kan du se frem til en uge, der står i modens tegn. 

Autumn Winter kollektionen 

Autumn Winter modeugen finder hvert år sted i januar. Modeugen i København er kendt for at vrimle med fashionistaer, smukke modeller og cool typer, der suser fra show til show. Til den modeinteresserede er modeugen den helt perfekte anledning til at finde dit mest stilede outfit frem og deltage i de eksklusive og hyggelige modeevents. Modeugen er bestemt ikke kun for pressen, influencers og indkøbere.

Ugen byder på en lang række events, der er åbent for alle. Du har derfor al mulighed for at bevæge dig ud i modeugen og deltage i mange af festlighederne. Du finder typisk nogle events, hvor du kan deltage gratis og nogle med deltagergebyr. Autumn Winter kollektionen byder på en masse nye designs til efterårs- og vintergarderoben. Følg med i modeugens nyeste tendenser og street style trends fra seje typer, der fylder Københavns bybillede. Lad dig inspirere og opdater din ønskeliste på Ønskeskyen med dine favorit styles, som du bare må eje denne sæson. Oplev den københavnske modebegivenhed, mens du holder dig opdateret på hvad der rører sig på den danske modescene. 

Ofte stillede spørgsmål om modeugen

Hvornår er modeugen? 

Modeugen, Copenhagen Fashion Week finder sted to gange årligt i januar og august. Her præsenterer brands deres to årlige hovedkollektioner SS og AW. 

Hvad betyder SS og AW?    

SS står for Spring Summer og AW står for Autumn Winter. 

Hvad er street style? 

Under modeugen fyldes de københavnske gader med chikke og velklædte fashionistaer. Du kan typisk finde billeder af de bedste looks fra modeugen på de sociale medier, som defineres under navnet street style. 

Hvilke events kan jeg deltage i? 

På trods af at modeugen er en begivenhed, der ofte ses som en lukket fest, findes der en masse arrangementer, som er åbne for alle. 

Hvordan holder jeg mig opdateret på tidens trends? 

Hvis du er modeinteresseret, er det oplagt at følge med under modeugen. Deltag i de forskellige events, og brug Ønskeskyen til at tilføje dine favorit styles, som du bare må eje denne sæson.