Mors dag

Mors dag

GAVEIDÈER TIL MORS DAG

Milk_shake Daily Frequent Shampoo

Milk shake Daily Frequent Shampoo

Denne shampoo er god til hverdagsbrug, og kan endda bruges flere gange om dagen.

179 DKK

Pilgrim Simplicity Halskæde

Pilgrim Simplicity Halskæde

Guldbelagt halskæde til alle occasions. Nyd enkeltheden i den fine halskæde.

99,50 DKK

Gucci Bamboo EDP

Gucci Bamboo parfume

Duft der afspejler tillid og kvindelighed. Den er intens og blid på samme tid.

770 DKK

Superwoman

Superwoman oplevelse

Superwoman har et stort udvalg af oplevelser for “det stærke køn”.

399 DKK

Mor definition – plakat

Mor definition plakat

Mor er den bedste i verden! Plakat med sød og sjov definition af titlen “mor”.

199-349 DKK

Elizabeth Arden Eight Hour Nighttime Moisturizer

Elizabeth Arden Moisturizer

Eksklusiv natcreme til alle hudtyper. Unik gelécreme der fugter, beskytter og lindrer.

299 DKK

OPDATER DIN ØNSKELISTE

Opdater din ønskeliste med gaveidéer til Mors dag. Hvad end du skal lave en huskeliste, indkøbsliste eller blot vil samle nogle af de bedste tilbud, så kan du gøre det gennem Ønskeskyen

Mor er den bedste i verden. Det er der i hvert fald rigtig mange børn der synes. Hvilken mor bliver ikke blød om hjertet, når hun modtager en buket blomster eller en gave på dagen. Mors dag er årets bedste mulighed for, at man som barn kan give al den kærlighed tilbage, som man har fået fra sin mor. Mange mennesker spørger måske sig selv, hvorfor vi overhovedet fejrer denne dag i Danmark? Læs med og bliv klogere på hvorfor vi markerer denne dag, og bliv inspireret til hvad du skal forære din mor i Mors dags gave. 

Bliv inspireret til Mors dag 

Begivenheden handler om at give tilbage og vise ens mor, hvor meget man sætter pris på al den kærlighed, hun har givet gennem hele livet. Mors dag handler ikke om at give en stor og overdådig gave, men om at vise ens mor kærlighed. Det er der mange måder at gøre på. Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på gaver, du kan give til din mor; store som små.

Et smykke er en god og personlig gave, som glæder mange kvinder. Hvis du ønsker at personliggøre smykket yderligere, giver mange virksomheder dig muligheden for at lave en indgravering i smykket. På den måde kan du skrive din mors navn, et citat eller et andet personligt ord. Denne slags gaver vil røre de flestes moderhjerter og minde dem om, hvor højt de er elsket. 

En anden mulig gave kan være tøj. Hvilken kvinde elsker ikke nyt tøj? Kategorien modetøj er utrolig bred og rummer mange forskellige styles. Du kan både give din mor en ny festlig kjole, en lækker skjorte eller noget helt tredje, som du ved vil glæde hende. 

Du kan tilmed forære din mor en buket blomster i hendes yndlingsfarve eller give hende en oplevelse, som I kan nyde sammen. Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at du har gjort dig tanker om gaven, og at du glæder din mor på hendes dag. Det er ikke gavens størrelse eller værdi der har betydning, men det er tanken der tæller.

Historien bag

Mors dag markeres over hele verden, men fejres dog på forskellige tidspunkter. I Frankrig og Sverige fejres dagen den sidste søndag i maj måned og i Norge den 2. søndag i februar. Sådan kunne man blive ved, men det vigtigste er dog at vide, hvornår dagen bliver markeret i vores eget land. I Danmark fejrer vi altid Mors dag den 2. søndag i maj måned. 

Populære gaver til Mors dag

Hvordan finder man den perfekte gave til sin mor på Mors dag? Mulighederne er mange, og det kan være svært at danne sig et overblik. Derfor har vi samlet de mest populære gaver i vores guide, så du kan finde den bedste gave, der kan glæde din mor. 

Smykker

Et smykke er en personlig og meget autentisk gave. Når man giver et smykke, viser man at man har brugt tid på at finde en personlig gave til modtageren. Det er vigtigt at sætte sig ind i modtagerens personlige smag, og sætte sig ind i, hvad hun godt kan lide. Når du har gjort det, er du næsten sikker på at glæde den person, som du giver gaven til. Et smykke er altså en ideel gaveidé.

Oplevelser

Dagen er den perfekte anledning til at vise, hvor meget du påskønner din mor. Hvorfor ikke bruge anledningen til at give din mor en gave, hun sent vil glemme? En oplevelse er en god idé, da den som mange gaver ikke vil forsvinde, men forblive i hendes erindring. Du kan give hende en wellness oplevelse, sushi for 2, vinkursus, 3-retters middag, kroophold og meget mere. Disse oplevelser er lig med forkælelse, som mange mødre har brug for, men som de fleste nedprioriterer i deres hverdag. Det kan du lave om på, ved at fejre din mor med en oplevelse udover det sædvanlige. 

Kosmetik

Har din mor en signatur duft eller nogle skønhedsprodukter, som hun bruger igen og igen? Overrask din mor med hendes yndlingsparfume eller den øjencreme, som du ved hun elsker. Observer hvilke skønhedsprodukter og kosmetik din mor bruger, og forær det til hende på Mors dag. Bliv inspireret blandt vores mange gaveønsker inden for beauty og kosmetik. Her finder du alt fra cremer, hårpleje, makeup, hudpleje og meget mere. Her er alle muligheder for at du kan finde den helt perfekte gave til din mor på Mors dag.  

Ofte stillede spørgsmål om Mors dag

Hvornår er Mors dag?

Mors dag finder altid sted den 2. søndag i maj. 

Hvorfor fejrer man Mors dag?

Man fejrer Mors dag for at give tilbage og minde sin mor om, hvor meget man værdsætter hende. 

Hvor stammer traditionen fra?

Dagen stammer helt tilbage fra 1872 i USA, hvor en kvinde ved navn Julia Ward Howe kom på en idé til en dag dedikeret til at fejre mødre.

Hvornår blev den allerførste Mors dag afholdt i Danmark?

Den første Mors dag blev afholdt i Danmark d. 12. maj 1929 i Forum i København. 

Hvad kan jeg give I gave?

Bliv inspireret her på siden, og få idéer til hvad du kan give din mor i Mors dags gave. Mulighederne er mange!