Januarudsalg

Januarudsalg

Bliv inspireret til Januarudsalg 2022

Samsung 55" Q70A TV

Samsung Smart-TV udstyret med præcis betjening af bagbelysning.

4.999 DKK

Royal Copenhagen tallerken

Smukt stel designet med en nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel.

829 DKK

Butler Espressomaskine

Butler Espressomaskine

Espressomaskinen fra Butler er nem at betjene og kan brygge 1-2 kopper ad gangen.

899,95 DKK

​Sonos - ONE (gen2) - White

​Sonos - ONE (gen2) - White

Sonos One højtalere med matte finish der passer helt perfekt ind i ethvert rum.

1.699 DKK

BODYLOTION PARFUMEFRI 300 ML

BODYLOTION PARFUMEFRI 300 ML

Bodylotion med både fugtgivende, udglattende og opstrammende effekt.

137,40 DKK

Afrodite Earrings - Gold

Afrodite øreringe i guld

Perla øreringe i 22 karat forgyldt 925 sterlingsølv med hvide ferskvandsperler.

1.200 DKK

Opdater din ønskeliste med de bedste tilbud

Opdater din ønskeliste med Ønskeskyen og find de bedste tilbud til januarudsalg. Opret en bruger og kom i gang med at tilføje dine ønsker til din Ønskesky-profil.

Januarudsalg er den tid på året, hvor du ofte kan spare mest på dine allerstørste ønsker. Udsalget er over de seneste år begyndt tidligere og tidligere, hvor flere butikker allerede skyder januarudsalget i gang den 25. december, dagen efter jul. Tilbud og rabatter er ofte gældende gennem hele januar-måned. Udsalget er også et godt tidspunkt til at bytte julegaver, så du kan få præcis, hvad du ønskede dig – endda med lidt rabat eller et godt tilbud.

Januarudsalget er ofte fyldt med fantastiske tilbud og gode rabatter på alle de varer, som butikker og webshops ikke har fået solgt op til jul. Der er altså gode penge at spare, hvis du ved præcis, hvad du leder efter. Lav en bruger på Ønskeskyen, så du nemt kan oprette ønskelister eller huskelister, der kan fortælle dig den oprindelige pris – og dermed, hvor meget du kan spare.

Gem de bedste tilbud på din Ønskesky-profil

Har du allerede en liste i hovedet over alt det, som du vil købe til januarudsalg? Med Ønskeskyen kan du finde de bedste tilbud og prisnedslag på alt, du ønsker dig. Du kan oprette dine ønsker automatisk ved at indsætte et link til varen, du fandt på nettet. Ønskeskyen henter selv de vigtigste tilgængelige informationer, så du ikke er nødt til at indtaste priser, produktnavne, hvor varen kan fås m.m. Dine ønsker kan også oprettes manuelt. 

Har du allerede en bruger, kan du også nemt flytte dine ønsker over på en ny liste eller se prisændringer på de produkter, du allerede har holdt øje med. Januarudsalget byder ofte på store besparelser på alt. Det gælder bl.a. elektronik, tøj, bøger, møbler, kosmetik m.v. med rabat eller prisnedslag på ofte 30%, 50% eller endda 80%.

Som det er med de helt store udsalg, er der dog også ofte begrænsede mængder. Hvis du har noget særligt i sigte, kan det være en god idé at være ude tidligt. Du skal også være opmærksom på, at der typisk er begrænset bytteret. Webshops er dog stadig juridisk forpligtet til at give dig 14-dages fortrydelsesret – selv ved udsalg.

Skab overblik over tilbud til januarudsalg

Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de gode tilbud og prisnedslag i januar. Vi har derfor samlet et par hurtige tips til, hvordan du finder de bedste tilbud til januarudsalget.

1. Lav en ønskeliste

Den letteste måde at få det meste ud af januarudsalget er med en ønskeliste. Ved at oprette en ønskeliste kan du let tilføje de tilbud og varer, du finder overalt på nettet under januarudsalget.

2. Få en liste fra resten af familien

Skal børnene eller din partner også nyde godt af januarudsalget? Eller er du bare blevet den købsansvarlige i familien? Så kan du indsamle ønskesedler fra alle her på Ønskeskyen. Det gør det muligt for dig hurtigt og let at spare penge – og finde præcis de varer, som resten af familien har ønsket sig.

3. Slå til inden det er for sent

Til januarudsalg kan du ofte spare masser af penge på varer, der op til julen – eller i begyndelsen af forrige sæson – var sat til fuld pris. Mange butikker og webshops skal nemlig tømme ud i deres lager, så de er klar til næste års produkter. Det betyder dog også, at de ikke bestiller ekstra, hvis de løber tør. Så vent ikke for længe, hvis du har udset dig en bestemt vare.

4. Tjek butikkens salgs- eller leveringsbetingelser

Når du køber varer til januarudsalget, er det vigtigere end normalt, at du tjekker butikkens eller webshoppens salgsbetingelser. Du er nemlig ikke garanteret den samme returret, du måske er vant til. Hvis varen er defekt eller beskadiget kan du naturligvis altid få pengene tilbage, men ellers kan du risikere, at butikken ikke vil give dig pengene tilbage eller et tilgodebevis. Webshops er dog forpligtet under loven til altid at tilbyde 14-dages fortrydelsesret.

5. Følg med på sociale medier

Det er altid en god idé at holde øje med butikkernes sociale medier, hvis du jagter et godt tilbud. Under januarudsalget er det ofte på Instagram eller Facebook, at du først finder deres nuværende eller planlagte tilbud.

Ofte stillede spørgsmål om Januarudsalg

Hvornår starter januarudsalget?

Januarudsalget er altid i januar. Men visse butikker og webshops kan dog finde på at sætte udsalget i gang allerede den 25. december.

Hvor meget kan jeg spare til udsalget?

Tilbud og rabatter varierer fra butik til butik. Men du kan ofte spare mellem 20-80% på udvalgte varer.

Er der returret på varer købt til januar udsalg?

Fysiske butikker beslutter selv om, de vil tilbyde returret på varer, der er købt under januarudsalget. Webshops skal dog tilbyde 14-dages fortrydelsesret.

Er der reklamationsret på varer købt til januar udsalg?

Ja, reklamationsretten gælder alle varer – uanset om den er købt til udsalg eller ej. Den ret frafalder dog, hvis du er blevet gjort opmærksom på, at prisnedslaget skyldes fejl eller defekter.

Hvad er fordelene ved at købe til januar udsalg? 

Ved januarudsalg kan du gøre et godt kup og opnå store besparelser på alverdens ting, som du ønsker dig. Der er intet bedre end et godt tilbud samtidig med at du kan udvide garderoben, hjemmet eller finde en god gave. Få mest muligt ud af dine penge og find produkter til nedsatte priser, som du kan tilføje til din ønskeliste.