Fødselsdag

fødselsdag

Idéer til fødselsdagsønsker – Savner du idéer til fødselsdagsønsker? 

Hvis din fødselsdag er lige rundt om hjørnet, så bør det i den grad fejres med manér! Skab rammerne for den perfekte fødselsdag og lav en ønskeliste med alle de ting, som du ønsker dig. 

Hip, hip, hurra! Det er snart din fødselsdag og det betyder, at en festlig dag venter lige rundt om hjørnet. Ser du frem til en dag med masser af glæde, flag og fejring, så kan du forberede dig til din store dag her hos Ønskeskyen. Lav den perfekte ønskeliste i forbindelse med dagen og planlæg en fødselsdag, som du sent vil glemme. 


Proshop

Nike

Nike

Proshop

adidas

Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow

adidas

Kop & Kande

Kop & Kande

RevolutionRace

JD Sports

JD Sports

RevolutionRace

Home-Tex

Care Of Carl

About You

Home-Tex

Care Of Carl

About You


Det er din store dag

Din fødselsdag er en helt speciel dag. Det er en festlig anledning, som markerer den dag du blev født. Dagen markeres typisk med flag, kage, fødselsdagssang og gaver i selskab med dem, man holder af. Den store begivenhed er den helt oplagte mulighed for at samle dine venner og familie til en uforglemmelig dag, der står i fejringens tegn. Din fødselsdag er en dag, som selvfølgelig bør fejres med stor stil.

Det er DIN dag og det er dig som er i centrum. Hvad end du er typen, som elsker at planlægge den helt perfekte fødselsdag eller bare nyder en stille og rolig dag, så kan du bruge Ønskeskyen til at samle alle de ønsker, som står øverst på din ønskeliste. Gå på opdagelse blandt vores mange brands og find inspiration fra mærker såsom NiceHair, Pilgrim, Elgiganten og mange flere.

Hvorfor fejrer vi fødselsdag? 

Hvorfor fejrer vi egentlig fødselsdag? Traditionen med at fejre fødselsdage opstod i 1500-tallet. Forinden fejrede man navnedag, hvilket var en katolsk tradition. I dag fejrer vi fødselsdag hvert år, hvilket var en tradition, som den danske kongefamilie bragte til Danmark fra Tyskland.

Det var dog kun kongefamilien og de adelige, som fejrede fødselsdage i starten. I starten af 1800-tallet blev traditionen dog udbredt til resten af Danmark, og i dag er det en stor begivenhed, hvor familie og venner samles for at fejre fødselaren på bedste vis. 

Få dine fødselsdagsønsker til at gå i opfyldelse 

Når din fødselsdag nærmer sig, så er det oplagt at gå i gang med at lave en ønskeliste med alle dine fødselsdagsønsker, så din familie og venner ved, hvad du ønsker dig. Lav din digitale ønskeseddel hos Ønskeskyen.dk og del den med alle dine venner og familie, så de ved lige præcis, hvad de skal købe til dig.

Det smarte er, at de personer, som du deler ønskelisten med, kan reservere et ønske på din ønskeliste. På den måde risikerer du ikke at få den samme gave af to personer, samtidig med at du får lige præcis, hvad du ønsker dig.

Opret din helt egen ønskeseddel og tilføj alle dine favoritter. Hvad end det er en oplevelse, boligindretning, nyt tøj, skønhedsprodukter, elektronik eller andet, så kan du lave den helt perfekte ønskeliste til din fødselsdag på Ønskeskyen. Hvis du mangler inspiration, kan du lade dig inspirere hos mange af vores brands. Har du en svaghed for bolig og indretning, så vil du med garanti finde nogle gode gaveønsker hos Imerco eller Royal Copenhagen

Hold den perfekte fødselsdag med de perfekte fødselsdagsønsker

Planlæg din fødselsdag og få en uforglemmelig dag, som du kan huske tilbage på i mange år. Den store dag skal markeres. Hvad end du er til en lille, hyggelig sammenkomst med de nærmeste eller elsker at fejre dagen med et brag, så er det altid en god idé at planlægge dagen i god tid.

Hvor skal festlighederne finde sted? Hvem skal inviteres? Hvilken mad skal I spise og hvad med musik og pynt? Der er mange beslutninger, som skal tages for at planlægge den helt perfekte dag.

Med Ønskeskyen har du dog mulighed for at bruge din ønskeliste, som en personlig huskeliste til din fødselsdag. Tilføj pynt og andre ting, som du skal bruge på dagen, så du kan skabe det perfekte overblik.

Ofte stillede spørgsmål om fødselsdag

Hvorfor fejrer vi fødselsdag? 

Dagen markeres for at fejre den dag, hvor en person blev født. 

Hvad er historien bag fejringen af fødselsdag?

I 1500-tallet blev den såkaldte navnedag udskiftet med fejring af fødselsdag, hvilket er en tradition, som den danske kongefamilie bragte fra Tyskland til Danmark.

Hvordan fejres dagen typisk?

Dagen fejres med flag, fødselsdagssang, pynt, gaver og kage i selskab med venner og familie.

Hvordan laver jeg den perfekte ønskeliste? 

Lav din helt egen ønskeliste på Ønskeskyen, som indeholder alle dine fødselsdagsønsker. Det kan jo være, at du er heldig og dine ønsker går i opfyldelse! 

Hvad skal jeg ønske mig? 

Find en masse gode gaveidéer blandt vores mange brands og i Ønskeskyens inspirationsunivers.