Fest

Lav den perfekte forberedelsesliste til din fest 

Diskokugle

Sølv flot diskokugle. Diskokuglen har en diameter på 15 cm. Skaber rigtig diskolys.

129 DKK

Sølv og sort kjole

Kjole med flot struktur i sort og sølv og med en smuk udskæring og flot længde.

459 DKK

Guld pailletvest

Skab en festlig og farverig stemning, med denne sjove guld pailletvest.

149 DKK

Sølv glittergardin

Pynt flot op hjemme hos dig selv med dette flotte sølv fest glittergardin. Tilføj lidt glitter!

69 DKK

Guld kvaster

Flotte skinnende guld glitterkvaster, som kan hænges op og giver et festligt udtryk.

29 DKK

Paillet sølv kjole

Skal du til Great Gatsby fest, så passer denne flotte søl pailletkjole perfekt til temaet.

399 DKK

Lad der blive fest!

Det er altid hyggeligt at samle venner og familie og sætte gang i en festlig dag eller aften. Det kan virke som et større projekt at stable en fest på benene, men ikke desto mindre er der aldrig nogle, der fortryder at samle venner og familie til en fest. Har du lyst til at holde en hyggelig aften for dine nærmeste venner, eller vil du have en stor fest? Uanset hvad så finder du her en masse gode tips og inspiration, til hvordan du holder den bedste fest. Hvis du leder efter inspiration til noget flot festtøj, så finder du flotte kjoler hos NA-KD og elegante jakkesæt hos SHAPING NEW TOMORROW.

En fest for alle aldre

Vil du invitere hele familien, både børn og voksne, så er det altid succesfuldt at pynte festligt op og arrangere sjove lege. En sjov selskabsleg eller en quiz er altid med til at skabe en sjov og festlig stemning. Er du på udkig efter sjove lege til børnene, så kan du nemt klikke sjove balloner til ballondans hjem. Ønsker du et dansegulv for de mindste, finder du også diskokugler og andet glitterpynt, som med garanti vil pifte festen op. Der behøver ikke altid være en årsag til at invitere dine nærmeste til festlig komsammen . Det kan bare være for at mødes og have nogle festlige timer sammen. Uanset om det er en voksenfest, eller om det også er med børn, er der altid en god grund til at feste med sin familie og venner. 

Det er altid en god idé at holde en fest

Det er altid hyggeligt at få set sin familie og venner til en festlig begivenhed. Uanset om du ønsker at servere på lækker mad og fed musik på dansegulvet og farverige drinks, så fortryder du ikke at holde en fest og samle dine venner. Én ting der kan være med til at lette planlægningen, kan være at købe pynten online. Du kan finde adskillelige hjemmesider, hvor du nemt og sikkert kan købe det festligste pynt, der passer til din fest. Du kan også tjekke de forskellige begivenheder ud, hvor det er oplagt at holde en fest til. Måske du vil holde en nytårsfest, fødselsdagsfest eller måske en julefest. Så finder du sikkert mange gode grunde til at holde en god fest.

Temafest?

Der findes ingen bedre måde at pifte din fest op end ved at holde en temafest. Det er kun fantasien, der sætter grænser når du skal vælge tema. Måske har du lyst til at lave en reunion med din gamle gymnasieklasse? Her kunne det være sjovt, hvis alle havde deres studenterhuer med, så i kunne genskabe studentertiden bare for én enkelt aften. Vil du gå all in, så prøv med en sportsfest, mexicansk tema, piratfest eller Hawaii tema? Som sagt er det kun fantasien der sætter grænser.

Mangler du inspiration til hvilket tema, du skal vælge så tag et kig hos Temashop, hvor du finder pynt og udklædning til alle temaer, som du kan forestille dig. Udover udklædning er det også altid rigtigt festligt at pynte hele dit hjem op med pynt, der passer til temaet. Du finder alverdens festpynt hos Partyinabox. Her har hvor du også har muligheden for at modtage en party-box, hvor der er samlet en lang række pynt, som er sammensat perfekt til din fest.

Ofte stillede spørgsmål om din fest

Hvordan kan jeg lave inspirationslister til de fester jeg vil holde?

Hos Ønskeskyen kan du nemt lave ønskelister, som også kan bruges som indkøbslister eller som inspirationslister. Du får et godt visuelt overblik, og det gør det nemt at finde pynt og udklædning fra forskellige hjemmesider eller butikker.

Hvilke temaer kan jeg finde på til min fest?

Der er et hav af muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser. Eksempler på sjove temaer kunne være, 80´er fest, Hollywood tema, James Bond tema, Hawaii tema eller mexicansk tema.

Skal jeg have en gave med, når jeg er inviteret til fest?

Det er altid en sød tanke at medbringe en blomst eller lign. til værten eller til værtinden, men det er selvfølgelig ikke et krav.

Hvornår er det oplagt at holde en fest?

Det er altid sjovt og hyggeligt at holde en fest. Men det er selvfølgelig oplagt at holde en fødselsdagsfest eller en stor nytårsfest.

Hvad skal jeg tage på til fest?

Der kan være lavet en dresscode, det kan være alt fra kjole og hvidt til temafester, hvor det er sjovt at gå all in og klæde sig flot ud.