Nytår

nytår

Bliv inspireret til et festligt nytår

erik bagger a/s XO Champagneglas

erik bagger XO Champagneglas

Glas i blyfrit krystalglas der giver din borddækning et elegant look.

249,95 DKK

Satinkjole med åben ryg

Sort kjole med høj udskæring, dyb ryg og som er assymetrisk og crossover detaljer.

309 DKK

Georg Jensen Copenhagen Bestiksæt

Georg Jensen Bestiksæt

Med perfekte proportioner og rene linjer er bestikket en fryd for øjet.

639,96 DKK

Asos sølvkjole

Smuk kjole i glitrende sølvmateriale, v-hals, rynkende effekt og lange ærmer. Perfekt til Nytår!

349 DKK

Øreringe : Tolerance : Guldbelagt : Krystal

Tolerance Øreringe

Feminine øreringe med Preciosa-krystaller i smukt design med nordisk elegance.

299 DKK

Steba Sous Vide Stav

Sous Vide stav i flot design, som også er praktisk, da den er nem at tage med.

1999,95 DKK

Få overblik over alle dine indkøb til nytår med ønskeskyen

Opdater din ønskeliste med Ønskeskyen til nytår, hvad end du skal lave en huskeliste, indkøbsliste eller blot vil samle nogle af de bedste tilbud. Opret en bruger og kom i gang med at tilføje dine ønsker til din Ønskesky-profil.

Nytår er årets sidste (og første) fest! Der er mange ting at huske op til nytårsdag – hvilket ikke bliver lettere af, at nogle butikker lukker tidligt eller har særlige åbningstider. Mangler du ting til at dække perfekte nytårsbord, skal du udarbejde en menu med forret og dessert, eller finde det rigtige nytårspynt? Då kan du samle det hele på Ønskeskyen. Når der er så mange ting at huske, kan det være en hjælp at have en liste over de butikker og varer, du skal have købt ind op til den 31. december. Opret en bruger på Ønskeskyen, så du kan oprette en ønskeliste eller indkøbsseddel til nytår. Sådan kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad du har – og hvad du endnu mangler at købe.

Har du styr på alt, du skal købe ind op til nytår? På Ønskeskyen kan du hurtigt finde de bedste tilbud og rabatter og tilføje dem til din ønskeseddel. Så slipper du for at skulle gå på indkøbsjagt i tilbudsaviser eller styrte rundt i butikkerne på dagen. Nytår er en festlig tid. Dagen er propfyldt med lækker mad, overdådige drinks og hygge med venner og familie. Festen må gerne have lidt ekstra svung. Har du fundet et skarpskåret jakkesæt, den helt rette kjole eller måske den perfekte dug til middagsselskabet? Så tilføj den til din ønskeseddel, og husk at købe den i god tid. Indkøb til nytår kan let blive lidt hektisk.

Opret en inspirationsliste til nytår

Gør det nemt og opret en ønskeliste på din Ønskesky-profil. Tilføj dine ønsker automatisk, ved at indsætte et link af produktet. Med din Ønskesky-profil får du lettere ved at planlægge din nytårsfest eller få fat i præcis den værtsgave, festtøj og pynt, du leder efter. Mange af butikkerne har desuden enten udsolgt eller kortere åbningstider mellem jul og nytår. Hvis du skal ud i butikkerne op til nytår og udforske alle de gode tilbud, kan du bruge Ønskeskyen til at tilføje ønskerne manuelt, ved at indsætte billeder af ønsket og skrive en beskrivelse.

Du sparer både tid og penge ved at forberede dig godt inden nytårsaften. Vi har samlet nogle korte tips til, hvordan du planlægger din tid bedst – og ikke går glip af alle de gode tilbud og rabatter.

1. Lav en liste

Med Ønskeskyen kan du let lave en liste over alt, du skal huske at købe ind til nytår. Du kan tilføje ønsker enten automatisk eller manuelt. For at tilføje et ønske automatisk, skal du blot finde et link til det produkt og den butik, du har planer om at købe varen i. Så tilføjer Ønskeskyen alle de vigtigste informationer selv.

2. Lav en fælles indkøbsliste

Ønsker kan også opdeles i forskellige lister. Du kan lave en fællesliste med alle jeres indkøb – eller lave en særskilt liste for hver enkelt gæst. Det er nemt at dele listerne med andre, så du kan fordele ansvaret for de enkelte områder. Desuden kan det være godt at opdele produkterne i online og fysiske butikker, så alle ved lige præcis, hvor de skal lede.

3. Få et overblik over leverings- og åbningstider

Det er en god idé at være i god tid med indkøb til nytårsaften. Med julen kort forinden kan det dog være svært – især på grund af nogle butikkers særlige åbningstider ugen op til nytår. Hvis der er særlige varer, du kun kan få et sted, bør du forinden tage et kig på deres leveringsbetingelser eller åbningstider.

4. Følg med på sociale medier

Op til nytår er der mange butikker og webshops, der reklamerer med særlige tilbud og specielle rabatter på sociale medier. Hvis du leder efter noget specifikt, kan det være en god idé at følge med på Instagram eller Facebook for at se om, de har nogle eksklusive tilbud til deres følgere.

Ofte stillede spørgsmål om nytår

Hvornår falder det kinesiske nytår?

Det kinesiske nytår, også kaldet månenytår, følger månens og solens cyklus. Dagen falder den anden dag med nymåne efter vintersolhverv. Det er ofte i slut-januar eller start-februar.

Hvordan er åbningstiderne til nytår?

Nogle butikker holder lukket eller delvist lukket nytårsdag.

Hvordan skaber jeg overblik over mine indkøb til nytårsaften? 

Opret nemt en ønskeliste eller huskeliste til Nytårsaften, hvor du kan tilføje alle dine ønsker og ting, som du skal købe til dagen. 

Hvor kan jeg finde nytårspynt? 

Skab en festlig nytårsaften med flot pynt. Du kan finde nytårspynt både online og i fysiske butikker, som du kan tilføje til din ønskeliste, så du ved lige hvor du skal købe det.