Bryllup

Bryllup

Liste af bryllupsgaver til jeres ønskeseddel

Proshop

Sephora

Sephora

Kop & Kande

Proshop

Kop & Kande

MIOMIO

MIOMIO

Nelly

Nelly

Ellos

Ellos

Revolutionrace.dk

Revolutionrace.dk

Nordic Nest

Nordic Nest

Ideal Of Sweden

Ideal Of Sweden

LOOKFANTASTIC

LOOKFANTASTIC

Opdater din ønskeliste til jeres bryllup

Opdater din ønskeliste hos Ønskeskyen inden det næste bryllup. Hvad end du skal lave en huskeliste, indkøbsliste eller gaveliste kan du nemt og hurtigt oprette en bruger hos Ønskeskyen og danne det perfekte overblik inden den store dag!

Der er mange overvejelser forud for et bryllup. Hvad end I er det kommende ægtepar eller de inviterede gæster. Hvem skal levere maden og hvem skal spille musikken? Hvilke ønsker skal vi skrive ned? Hvilken brudekjole og hvor skal den købes? Hvilke gaver skal man give? På Ønskeskyen er det nemmere end nogensinde før at få et godt overblik over den særlige begivenhed.

Planlæg det perfekte bryllup

Når der er så mange ting der skal planlægges inden et bryllup, kan det være en stor hjælp at lave lister over de forskellige ting der skal huskes og indkøbes. Lav derfor en bruger på Ønskeskyen. Så kan du hurtigt og nemt oprette en ønskeliste, huskeliste eller indkøbsseddel til det næste bryllup. På den måde kan du danne et overblik over, hvad du har og hvad du mangler.

Hos Ønskeskyen er vi godt klar over, at tid er en mangelvare i bryllupsplanlægningen. De mange muligheder kan være enormt forvirrende og virke uoverskuelige. Hos Ønskeskyen kan du roligt og nemt danne dig et overblik. Dertil kan du få en masse inspiration, mens du nyder din partner og jeres fælles planlægning af den store dag. Det er vigtigt at man kan huske tilbage på både sit bryllup, men også planlægningen af det med et smil på læben. Undgå derfor stress og spar din dyrebare tid ved at lave hjælpsomme og overskuelige huskelister.

Hos Ønskeskyen gør vi det nemt. Vi hjælper dig med at komme godt igennem hele din bryllupsplanlægning fra start til slut. Bryllupsinvitationer, brudekjolen, bryllupsgaver, festlokaler, bryllupsrejsen, maden og meget mere.

Hvad end du skal huske at lave, købe eller bestille inden din særlige dag, så hjælper Ønskeskyen dig med at danne det perfekte overblik, så du kan få en mindeværdig og unik dag. Er du den kommende brud eller gom, så er det vigtigt at føle sig godt tilpas på den store dag. Hos NiceHair finder du en lang række af skønhedsprodukter, som hjælper dig med at stå helt skarpt til den vigtige begivenhed. Hvad end det er din favoritduft, den helt rette makeup eller hårprodukter, som kan få dit hår til at se perfekt ud, så kan du finde det blandt deres udvalg.

De mange muligheder til din ønskeseddel

Hos Ønskeskyen er vi kendte for at være en platform, hvor du tilføjer dine ønsker til fødselsdage, jul, bryllupper, barnedåb osv. Men med en bruger på Ønskeskyen, kan du meget mere.

Når du står og skal planlægge et bryllup eller deltage som gæst, er der en masse ting der skal handles ind og huskes på. Det er derfor en rigtig god idé at bruge Ønskeskyen. Ikke blot som en ønskeliste, men også huskeliste og indkøbsliste, og hvad du ellers står og skal bruge til din planlægning. Sådan undgår du stress i sidste øjeblik og sikrer et overblik. 

Lav ønskesedlen til din bryllup hos Ønskeskyen og skab overblik

Den største gave ved bryllupsfesten er selvfølgelig gæsternes tilstedeværelse. Men vi alle ved at det naturligvis også er rigtig rart, at få lov til at åbne gaver. Det kan dog være svært at skrive en ønskeliste til ens bryllup. Hvad skal man ønske sig og i hvilken prisklasse? Hvordan sørger vi for, at vi ikke modtager de samme krystalglas flere gange i bryllupsgave? Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan I kan gøre det lettere for jer selv og for gæsterne at finde den helt perfekte bryllupsgave. 

1. Opret ønsker på din ønskeseddel

Det første skridt er at finde de ønsker, I gerne vil have. Det kan være svært at holde overblik over alle ens ønsker. Derudover skal de typisk være brugbare, mindeværdige og i forskellige prisklasser. Der er nemlig højst sandsynligt forskel på, hvor mange penge jeres venner og familie giver for.

Bryllupsgaverne kan være alt fra praktiske ting til jeres hjem, brugskunst eller gavekort, men smykker og ure er også en god idé til gavebordet. Hvis I har svært ved at finde på gaveønsker, så kan I trygt finde et hav af inspirationslister hos Ønskeskyen. På den måde kan I finde de allerbedste og mest populære gaveønsker. Det er blot op til dig at gå på udkig og lade dig inspirere blandt Ønskeskyens inspirationsunivers. Hvis du leder efter noget til boligen, så er det oplagt at tage et kig hos Imerco eller Moodings. Elsker du elektronik, er Elgiganten eller HiFi Klubben et godt bud på steder, hvor du kan finde gaveidéer.

2. Brug de sociale medier 

Hvis I fortsat har problemer med at finde inspiration til gaveønsker, kan I bruge de sociale medier. I har sikkert et brand, som I begge elsker. Derudover kan det være en god idé at følge med på brandets Instagram eller Facebook. På den måde går I ikke glip af de gode tilbud eller nye spændende produkter, som I kan tilføje til jeres ønskeliste hos Ønskeskyen. Hos Ønskeskyen har vi også en Instagram, som I kan følge og få en masse inspiration til gaver og hvad der er mest populært pt.

3. Lav et overblik over dine gaveønsker

Det kan være svært for dine gæster at finde ud af hvilken gave de skal give, og hvor de skal købe dem. Gør det derfor nemt for dem, ved at opdele jeres ønsker i online og fysiske butikker. På den måde ved de lige præcis, hvor de kan købe dem. Derudover bør I sørge for, at der er gaver i forskellige prisklasser. I kan derfor nemt tilføje priser til alle produkterne, så gæsterne kan gå målrettet efter de gaver deres budget, kan holde til.

4. Del din ønskeliste med dine gæster 

Det sidste skridt er at informere dine gæster om, at I har lavet en ønskeliste, og at den er lavet for at hjælpe gæsterne med at finde en bryllupsgave. På den måde får I noget, som I virkelig ønsker jer og kan bruge. En af de mange smarte ting ved at lave en ønskeliste hos Ønskeskyen er det simple set-up, som gør at I undgår at modtage dobbeltgaver. I kan nemlig dele jeres ønskeliste med familie og venner. Så kan de personer, I har delt listen med, reservere den gave de vil give jer, men helt uden at I kan se det. Så slipper I for, at både i og jeres gæster bliver skuffede, og så skal I selvfølgelig heller ikke bruge en masse tid på at bytte gaver efter festlighederne.  

Ofte stillede spørgsmål om bryllupper

Hvordan skaber jeg overblik over mine indkøb til mit bryllup?

Opret nemt og hurtigt en ønskeliste til dit bryllup og brug den som indkøbsliste. Her du kan tilføje alle de ting, som du skal huske at købe til dagen og hvor du skal købe dem.

Hvor kan man blive gift? 

Hvis du er medlem af folkekirken, har du ret til at blive gift i en kirke. Du kan også få en borgerlig vielse og blive gift på rådhuset eller vælge et helt tredje sted som for eksempel et slot, så længe I har en med, der er bemyndiget til at vie jer.  

Hvor gammel skal man være for at blive gift? 

I Danmark skal man være fyldt 18 år for at kunne indgå i et ægteskab.

Hvornår kan man holde et bryllup? 

Der er ingen specifikke regler for, hvornår du skal afholde et bryllup. Det er helt op til dig selv og din partner.  

Hvor kan jeg finde pynt til mit bryllup? 

Du kan finde pynt til dit bryllup både online og i fysiske butikker, som du kan tilføje til din ønskeliste hos Ønskeskyen. På den måde ved du lige præcis, hvor du skal købe det og du får et dejligt overblik.