Cyber Monday

Cyber Monday

Udsalgsfund til Cyber Monday

iPhone 11 smartphone

iPhone 11 smartphone

Indfang verden omkring dig når du tager betagende billeder og videoer.

5.199 DKK

ghd Air Classic Hair Dryer

ghd Air Classic hårtørrer

Enestående føntørrer med et super flot, smart, og stilet design med kort tørretid.

1.249 DKK

Gubi Multi-Lite Pendel

Gubi Multi-Lite Pendel

Denne smukke lampe hylder den danske guldalder med sin karakteristiske form.

3.995 DKK

Samsung 65" 8K QLED-TV

Samsung 65" 8K QLED-TV

Få en enestående TV-oplevelse med dette lækre QLED-TV fra Samsung.

24.990 DKK

Eva Trio Grydesæt

Eva Trio Grydesæt - 5 dele

Vil du have høj kvalitet i køkkenet, er dette grydesæt et oplagt valg.

2.979,95 DKK

DeLonghi Magnifica Espressomaskine

DeLonghi Espressomaskine

Med denne maskine får du din kaffelyst tilfredsstillet hver eneste dag.

2.999 DKK

Shop Cyber Monday med Ønskeskyen

Cyber Monday er onlinebutikkernes svar på Black Friday. Find fantastiske tilbud online og forkæl dig selv eller en af dine nærmeste.

Dette års Cyber Monday finder sted mandagen efter Black Friday og er en af årets største shopping dage. Konceptet stammer fra USA og startede tilbage i 2005.

Deltag i den online shoppingfest og fyld garderoben med mode, ny elektronik, skønhed, boligindretning og meget mere. Cyber Monday er derudover den perfekte anledning til at købe julegaverne i god tid og opnå store besparelser. Læn dig tilbage i sofaen med computeren og klik igennem de mange lækre tilbud. Det kan være at du mangler en ny creme til kroppen, et lækkert tæppe eller en varm sweater. Hvis det er skønhed, som står øverst på din ønskeliste, burde du i den grad tage et kig hos NiceHair.

Cyber Monday er den oplagte shopping dag, hvis du vil købe en masse nyt og spare penge. Hvis du desuden er helt vild med at shoppe online, ved du måske allerede, hvor du skal kigge henne. Med Ønskeskyen kan du gemme alle dine ønsker samlet et sted. På den måde kan du skabe et overblik over alle de ting, som du kunne tænke dig at købe på dagen. 

Lav en Cyber Monday ønskeliste

Opret en ønskeliste på Ønskeskyen til den store shopping dag, så du ikke misser nogle af de gode tilbud. Ønskeskyen findes både som app til telefon og tablet, samt på din computer på Ønskeskyen.dk. Fyld din ønskeliste med produkter du ønsker dig. Ofte kan man finde en del tilbud inden for elektronik på Cyber Monday. Det er derfor oplagt at tage et kig hos Elgiganten eller HiFi Klubben.

Tilføj nemt ønsker ved at indsætte linket på det produkt du vil tilføje eller indtast oplysningerne manuelt. Så skal du heller ikke lede længe efter alle de tilbud, som du er på jagt efter. Vi har samlet en masse inspiration til dig lige her. Udforsk alle de gode tilbud og lad dig inspirere af vores inspirationslister. Det kan jo være du finder lidt nyt, der skal tilføjes til ønskelisten. Kan du altid bruge noget nyt til dit køkken, så kan det være, at du kan finde nogle gode rabatter hos Imerco.

Shop gode tilbud online til Cyber Monday

Elsker du gode tilbud og rabatter? Så er Cyber Monday garanteret lige noget for dig. Online shopping er mere populært end nogensinde før, så gå ikke glip af alle de gode tilbud online. Uanset anledningen, så er det en god undskyldning for at få shoppet lidt nyt til garderoben eller hjemmet. Forkæl dig selv og fyld garderoben med tøj, sko og accessories til fordelagtige priser. Med de mange forskellige online butikker, kan du med garanti finde masser af gode tilbud. Hvad end du er på udkig efter et nyt TV, boliginteriør eller legetøj til de små, så kan du finde vilde tilbud og rabatter over hele nettet. Shop på dine favorit online shops og udforsk alle deres fantastiske produkter. 

Køb årets julegaver på udsalg 

Skal du købe julegaver til hele familien, så er Cyber Monday den perfekte mulighed for at få ordnet alle julegaverne i god tid. Der er under en måned til jul, og hvis du ikke allerede er i gang med julegaveindkøbene, er denne online shopping dag den helt rette anledning. Hvis du ikke allerede ved, hvad du skal købe til dine venner og familie, er det en god idé at gøre dig nogle tanker på forhånd. Det kan virke som en umulig opgave at finde ud af, hvad de ønsker sig – men fortvivl ikke.

Start med at bede om en ønskeseddel, så du ved lige præcis, hvad du skal give dine nærmeste. Hvis du ikke har en ønskeliste at gå ud fra, er det kun fantasien der sætter grænser. Lav en oversigt over gaveønskerne ved at tilføje dem til din Ønskesky-profil. Du kan med fordel oprette en ønskeliste med alle de julegaver, som du skal købe til Cyber Monday. Så er du helt klart til at shoppe løs og få ordnet alle dine gaveindkøb. 

Ofte stillede spørgsmål om Cyber Monday

Hvad er Cyber Monday? 

Cyber Monday er årets største online shopping dag, hvor du kan købe en masse nyt online og opnå store besparelser. 

Hvordan finder jeg alle de gode tilbud?

Gå ind og tjek dine favoritbrands ud til Cyber Monday, så er du sikker på at du ikke går glip af alle de gode tilbud, som falder i din smag. 

Hvordan skaber jeg et godt overblik over alle mine Cyber Monday ønsker?  

Opret en ønskeseddel eller ønskeliste til Cyber Monday, så du har en oversigt over alle de ting, som du skal have fingrene i.  

Hvordan tilføjer jeg et produkt til min ønskeliste? 

Du kan enten tilføje et ønske manuelt eller automatisk. Hvis det skal være hurtigt og nemt, så kan du tilføje ønsket automatisk ved at indsætte et link på produktet. Så tilføjer Ønskeskyen de vigtigste informationer. 

Kan jeg købe mine julegaver i forbindelse med Cyber Monday? 

Det er oplagt at købe dine julegaver på dagen, så du kan spare en masse penge på julegaverne – eller få mere ud af dine penge.