Konfirmation

Konfirmation

Gaveønsker til konfirmanden

Lilly Konfirmationskjole

Fin konfirmationskjole med lange ærmer og dybt fald bagpå, som giver et smukt look.

2.795 DKK

Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

Rig og dyb duft med noter af tuberose, ambra, læder, kashmir, gran og blomster

479 DKK

Olaplex Kit

Olaplex Kit til håret

Hvis du elsker Olaplex, vil du også elske disse to innovative og patenterede produkter.

399 DKK

Izabel Camille Creol

Izabel Camille Creol

De fine creoler klæder enhver person med sit simple og elegante udtryk.

950 DKK

Axel Arigato Clean 90

Axel Arigato Clean 90 sneakers

Stilfulde sneakers i hvid, som er perfekte til konfirmandens store dag.

1420 DKK

ghd The Original Classic Styler

ghd The Original Classic Styler

Denne styler passer til dig, som vil passe på dit hår, og samtidig lave flotte styles.

999 DKK

Gem dine konfirmationønsker med Ønskeskyen

Opdater din ønskeliste hos Ønskeskyen inden årets konfirmation rammer. Hos Ønskeskyen kan du bruge din liste som en personlig ønskeliste til dine gaveønsker, indkøbsliste til begivenheder eller som huskeliste til gaveindkøbene. 

Konfirmationen er en rigtig stor og vigtig begivenhed, både for konfirmanden men også for familie og gæster. Der er mange ting at huske op til en konfirmation, og det kan derfor hurtigt virke uoverskueligt. Enten er du konfirmanden, der skal skrive den perfekte ønskeliste, familien der skal bestille mad, pynte op og købe ind eller gæsterne der skal ud at købe en gave. Når der er så mange ting at huske, er det en stor hjælp at lave forskellige lister over de ønsker, indkøb eller gaver, du skal have ordnet op til konfirmationen. Du bør derfor oprette en bruger hos Ønskeskyen, så du nemt og hurtigt kan oprette en liste til den næste begivenhed og danne et perfekt overblik. 

Konfirmationen er en begivenhed som mange husker, især konfirmanden selv. Konfirmationen er nemlig lig med så mange fede ting – også gaver! Men det kan være svært at holde et overblik over, de ting som man skal ønske sig. Derudover skal ens ønsker typisk være brugbare, mindeværdige og i forskellige prisklasser, da der er forskel på, hvor mange penge dine venner og familie giver for. Det er derfor en rigtig god idé, at lave den perfekte ønskeliste hos Ønskeskyen og dele den med sine gæster. På den måde kan dine gæster undgå at købe dobbeltgaver og nemt få inspiration til, hvad de skal købe. 

Den vigtige indkøbsseddel til årets konfirmation 

Konfirmationen er en god anledning til at samle familie og gode venner til en fantastisk fest. Derudover vil man selvfølgelig også gerne give sit barn den bedste oplevelse og en mindeværdig dag. Der er dog virkelig mange ting, man skal huske inden den store begivenhed! Der skal laves konfirmationsindbydelser, borddækning, finde outfit, handles ind til mad og meget mere, hvilket let kan virke uoverskueligt. Gør det nemmere for dig selv ved at oprette en ønskeliste og brug den som indkøbsseddel på din Ønskesky-profil. Tilføj automatisk dine indkøb, ved at indsætte et link af produktet. På den måde kan du hurtigt danne et overblik over, hvad du har – og hvad du mangler at købe. 

Skab overblik over dine ønsker

Spar tid og stress ved at forberede dig godt inden den næste konfirmation. Hos Ønskeskyen har vi samlet nogle tips til, hvordan du kan planlægge og skabe det bedste overblik inden den store begivenhed. 

1. Lav ønskelister, huskelister, indkøbslister med Ønskeskyen.dk

Gør det nemmere for dig selv og dan et overblik over de ting, du skal ønske dig eller købe inden den store dag. Med Ønskeskyen kan du let lave en liste over alle de ting, du skal huske at købe. Du kan tilføje dem enten automatisk eller manuelt. Hvis du skal lave en indkøbsseddel, er det en god idé at skrive hvilken butik, du kan købe produktet i og opdele produkterne i online og fysiske butikker. På den måde kan du shoppe hurtigt og målrettet og gøre det hele meget mere overskueligt for dig selv. 

2. Få ønskelister fra konfirmanderne

Det kan være svært at finde den perfekte gave til den kære konfirmand. Det er derfor en god idé at være i god tid og få fat i en ønskeliste. Hvis konfirmanden har lavet en ønskeliste via Ønskeskyen, kan du nemt og hurtigt se, hvilke gaver andre gæster allerede har købt. På den måde undgår du at købe dobbeltgaver. Brug din egen ønskeseddel hos Ønskeskyen som en huskeliste og tilføj gaverne til konfirmanden tidligt. Derefter kan du hurtigt forhøre dig hos konfirmandens forældre om disse muligheder kunne have interesse og skabe et overblik. 

3. Følg med på de sociale medier 

Hvis du ved at konfirmanden ønsker sig noget fra et specifikt brand, så kan det være en god idé at følge med på brandets Instagram eller Facebook. På den måde går du ikke glip af gode tilbud eller nye produkter. Derudover kan du også selv som konfirmand holde øje med eksklusive tilbud og tilføje dem til din Ønskesky-profil. På den måde ved du, at dine gæster ikke ender med at betale for meget for noget, som de måske kunne have fundet på tilbud. 

Ofte stillede spørgsmål om konfirmation

Hvordan skaber jeg overblik over mine indkøb til konfirmationen? 

Opret nemt og hurtigt en ønskeliste til konfirmationen og brug den som indkøbsliste. Her du kan tilføje alle de ting, som du skal huske at købe til dagen. 

Hvornår holdes der konfirmation?

I Danmark bliver man typisk konfirmeret i foråret og mellem påskeferien og frem til sidst i maj måned. 

Hvad betyder konfirmation?

Konfirmation betyder bekræftelse. 

Hvor gammel skal man være for at blive konfirmeret? 

Man bliver som regel konfirmeret når man går i 7 klasse. Det vil sige at de fleste er mellem 13-15 år afhængigt af, hvornår de startede i skole. 

Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?

Ofte har konfirmanden lavet en ønskeseddel, som du kan finde en gave ud fra. Hvis du mangler inspiration til hvad du skal købe, kan du tjekke Ønskeskyens inspirationsunivers eller vores sociale medier.