Student

Student

STUDENTERGAVER 2022

Øreringe : Compass : Guldbelagt

Pilgrim Øreringe i guld

Fede guldbelagte creoler, der kan bruges til alle occasions og festlige lejligheder.

199 DKK

ghd The Original Classic Styler

ghd original Classic Styler

Et af de mest klassiske ghd stylere og passer perfekt til dig, som vil dit hår det bedste.

999 DKK

SACKit WOOFit Go Stereo Transportabel højtaler

SACKit WOOFit Go Højtalere

WOOFit Go Stereo Pack fra SACKit er et sæt med 2 Bluetooth højtalere og 2 fronte.

779,95 DKK

Panasonic Design, Shave And Trim

Panasonic Skægtrimmer

Det perfekte redskab til dig, der ønsker et flot skæg, som kom du direkte fra barberen.

499 DKK

Solid Kelliy Bag

Becksöndergaard Taske

Den populære Solid kelliy taske er tilbage i en helt sort farve og har et cool udtryk.

250 DKK

Stan Smith Sneakers

Ikoniske sko skabt i rene linjer med striber, farvet hælkap og gummisål.

549 DKK

FEST, FARVER OG GLADE DAGE

Studenterugen er lig med fest, farver og glade dage. Bliver du eller en du kender snart student, så læs med her.

Når studentereksamenen er overstået, så kan du endelig ånde lettet op efter tre hårde år – og det skal i den grad fejres! At kunne kalde sig student er en bedrift i sig selv. Det er startskuddet for mange unge studerende, der skal ud i verden og finde deres vej i livet.

En uforglemmelig tid som student

De unge drager som regel hver til sit. Nogle skal holde sabbatår og nogle skal studere videre. Studenterugen er fyldt med fest og fejring af, at man endelig bærer studenterhuen, som man har set frem til i tre lange og slidsomme år. Mange oplever studentertiden som den fedeste periode i deres liv. Det er derfor vigtigt ikke at gå på kompromis med fejringen af den store bedrift. Studentertiden er en mindeværdig tid, som mange kan se tilbage på med stor glæde.

Tiden er helt speciel og markerer et vigtigt højdepunkt i ens liv, som er med til at danne rammerne for ens fremtid. Din sidste eksamensdag i gymnasiet, er den dag som mange studerende ser frem til i løbet af deres uddannelse. Denne dag markerer en start på livet efter studentereksamenen. Her skal nogle have sabbatår, og andre skal studere videre direkte efter sommeren. Når huen er sat på og den sidste eksamen er overstået, er tiden efterfølgende fyldt med fest og farver. En af de mest essentielle begivenheder er studenterkørsel, også kaldet vognturen, som er en gammel tradition, hvor de nyudklækkede studenter indtager gaderne, og fejrer deres bedrift i timevis. Studenterne kører i studentervogne, der er udsmykket med bannere og andet pynt.

At gennemføre sin studentereksamen er en vigtig milepæl i livet. Tiden er ensbetydende med mindeværdige øjeblikke, som du kun oplever en gang i livet. Studenterugen er præget af en masse begivenheder og traditioner, som for eksempel dimission, studenterkørsel, studenterfester og den dag du bliver student. Til mange af de festlige begivenheder er det selvfølgelig nødvendigt at finde de helt rette outfits. Find inspiration til de smarteste outfits i Ønskeskyens modeunivers! Leder du efter den helt perfekte studentergave, kan du finde lidt gaveidéer ovenfor.

Find det helt rette outfit

Med alle de begivenheder, som studenterugen er fyldt med, er det vigtigt at have nogle pænt outfits ved hånden. Det er tradition at bære hvidt tøj, når man bliver student. For pigernes vedkommende kan de sætte prikken over i’et med fine smykker. Tjek vores fine udvalg af smykker fra: Julie Sandlau, Carré Jewellery, Pilgrim og mange flere. Det gælder dog hovedsageligt den dag, du bliver student og til dimissionen. En hvid studenterkjole og studenterhuen symboliserer en afslutning på studentertiden. En pæn kjole eller et sommeroutfit i de hvide nuancer fra Gina Tricot, er et musthave i studentertiden. Det er specielt hos pigerne, hvor der er lidt mere fokus på at finde det helt rette outfit, hvor drengene som regel tager lidt mere løst på det.

Når du bliver student, kan det være en god idé at være ude i lidt god tid, når du skal finde outfits. Der er nemlig en hel del forberedelse forbundet med både studentereksamen og planlægning af studenterfest. I tiden op til, er det vigtigt at få planlagt alt det nødvendige, så du blot kan fokusere på, at læse op til din studentereksamen i ro og mag. Hvis du har udset dig drømmekjolen eller stadig er på udkig efter det helt perfekte outfit, kan du gemme dine favoritter på Ønskeskyen. Opret en ønskeliste til formålet, og få et overblik over hvilke outfits der står øverst på din ønskeliste. Sådan kan du nemt samle alle dine ønsker et sted. Fuldend dit outfit med fine smykker fra dine favoritbrands, og giv dit look et personligt præg.

Studenterfesten

Mange studenter holder en studenterfest eller en reception, når de afslutter deres treårige uddannelse. Til en god studenterfest hører en masse planlægning. Hertil hører der naturligvis god mad og drikke. Brug Ønskeskyen som en personlig huskeliste og ønskeliste til planlægningen af din fest, og hav et samlet overblik over alle de ting, som du skal huske at indkøbe til lejligheden. Tilføj pynt og fine dekorerende elementer til din ønskeliste, og giv din fest et personligt præg. Så er du sikker på, at du ikke glemmer noget i farten. Så er du godt på vej til at planlægge en festlig dag, som du sent vil glemme.

Ofte stillede spørgsmål om studenter

Hvad er en student? 

En student er en gymnasieelev der har bestået sin studentereksamen og som har fået sin studenterhue. I forbindelse med studentereksamenen er der en masse festlige begivenheder forbundet. 

Hvornår bliver man student?  

Når man har bestået sin sidste eksamen, kan man kalde sig student/studine. 

Hvad er studenterkørsel?

For at fejre den afsluttede studentereksamen kører studenterne studenterkørsel, hvor de kører fra hjem til hjem og bliver lykønsket og fester i timevis. 

Hvilke begivenheder er der forbundet med studenterugen? 

Når du har bestået din studentereksamen, er tilkommer en lang række begivenheder så som: den dag du består din eksamen og får huen på, dimissionen, studenterkørsel og studenterfester. 

Hvilket outfit skal jeg tage på, når jeg bliver student?

Det er tradition at bære hvidt, når man bliver student, hvilket primært gælder den dag man bliver student og til dimissionen.