BLACK FRIDAY

Black friday fund

ghd The Original Classic Styler

ghd The Original Classic Styler

Denne styler passer perfekt til dig, som vil lave de fedeste hår styles.

1.299 DKK

Samsung 75" Q60T 4K UHD QLED Smart

Samsung 75" QLED Smart tv

Få meget mere ud af dit TV med dette lækre Samsung 75″ Q60T 4K UHD Smart-TV.

7.110,40 DKK

erik bagger a/s XO Rødvinsglas

erik bagger a/s XO Rødvinsglas

De to glas er udformet i blyfrit krystalglas og har et diamantslebent motiv.

399,95 DKK

Royal Copenhagen Hvid Riflet Middagstallerken

Royal Copenhagen Middagstallerken

Gør lidt ekstra ud af aftensmaden, med middagstallerkener fra Royal Copenhagen.

499,95 DKK

Escentric Molecules Molecule 01 Unisex

Escentric Molecule 01

Behagelige trænoter som forsvinder for derefter at dukke op igen og igen.

900 DKK

Sonos One Højtaler

Sonos One Højtaler

Sonos One leverer overraskende fyldig lyd og er klar til nem stemmestyring.

1.699 DKK

Opdater din ønskeliste med tilbud

Opdater din ønskeliste med Ønskeskyen til Black Friday og find de bedste tilbud. Opret en bruger og kom i gang med at tilføje dine ønsker til din Ønskesky-profil. 

Black Friday har de seneste år sat sig i de fleste danskeres bevidsthed. Det er en verdensomspændt shopping dag, der oprindeligt er et amerikansk fænomen. På dagen kan du shoppe en masse tilbud og produkter til ekstra nedsatte priser. Vi har udvalgt nogle populære produkter, som du kan tilføje til din ønskeliste. Det kan jo være, at de er på tilbud. Find blandt andet produkter fra brands som Elgiganten og HiFi Klubben.

Deltag i årets shoppefest

Er du klar til Black Friday? Det kan være en god idé at lave en oversigt over hvilke ting, som du skal have fingrene i på dagen. Lav en bruger på Ønskeskyen, så du kan oprette en ønskeliste til dagen. På denne måde nemt finde frem til de ting, som du skal købe. Det er aldrig for sent at komme i gang. Find de bedste tilbud og rabatter, og tilføj dem til din ønskeliste på Ønskeskyen. Black Friday er den perfekte anledning til at opdatere garderoben med de seneste tendenser eller blot forkæle dig selv med lidt nyt. Måske er du på udkig efter en gave til en du holder af? Uanset om du skal shoppe julegaver til venner og familie eller vil fylde kurven med en masse gode tilbud, så er det oplagt at shoppe løs og spare lidt penge på samme tid.

Gå på jagt efter gode fund både online og i fysiske butikker på den store udsalgsdag. Gør det nemt og opret en ønskeliste på din Ønskesky-profil. Tilføj dine ønsker automatisk, ved at indsætte et link af produktet. Tingene har det med at gå stærkt på den store tilbudsdag. Du skal derfor være hurtig og slå til med det samme. Så undgår du at det produkt, du gerne vil købe, bliver udsolgt. Hvis du skal ud i butikkerne på Black Friday og udforske alle de gode tilbud, kan du bruge Ønskeskyen til at tilføje ønskerne manuelt, ved at indsætte billeder af ønsket og skrive en beskrivelse.

Skab overblik over dine Black Friday ønsker

Black Friday er især kendt i USA for at være en dag, hvor der kan shoppes til billige priser og hvor butikkerne har længere åbningstider. Black Friday finder sted fredag den 27. november. Hvis det er skønhedsprodukter eller bolig, som står øverst på din ønskeliste, så kan det være, at du finder nogle gode tilbud hos NiceHair eller Imerco.

Oplev årets største shopping dag og sørg for at du er godt forberedt. Her finder du nogle tips til, hvordan du kan skabe et overblik, så du ikke går glip af alle de gode tilbud og rabatter.

1. Lav en huskeliste

For at skabe et overblik over de ting, du gerne vil købe, kan det være en god idé at lave en liste. Her kan du skrive en liste over hvilke produkter, som du skal have fat i. Det kan også være en god idé at skrive hvilken butik, produktet kan købes i. Sådan kan du shoppe målrettet og spare tid. Desuden kan det være godt at opdele produkterne i online og fysiske butikker, så du ved lige præcis, hvor du skal lede.

2. Få ønskelister fra venner og familie

Black Friday er den perfekte mulighed for at købe årets julegaver. Spar penge og find tilbud på alt fra elektronik, tøj og skønhedsprodukter til boliginteriør. Vær i god tid og få fat i en ønskeliste på dem, som du skal købe julegaver til. Sådan kan du være sikker på, at du kan få købt de ting, som dine nærmeste ønsker sig til fordelagtige priser.

3. Følg med på sociale medier

Mange virksomheder reklamerer med deres tilbud på de sociale medier. Det kan derfor være en god idé at følge med hos dine favoritbrands og butikker, så du ikke går glip af nogle gode tilbud. Måske har de en Instagram eller Facebook side, hvor du kan følge med.

4. Black Friday shopping online

Når du shopper online, så starter de fleste online butikker Black Friday udsalget allerede ved midnat. Derfor kan det være en god idé at sidde klar ved midnat, så de ting du vil have, ikke bliver udsolgt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Black Friday? 

Black Friday er en af årets største online shopping dag, hvor du kan købe en masse nyt online og opnå store besparelser. 

Hvordan finder jeg alle de gode tilbud?

Gå ind og tjek dine favoritbrands ud til Black Friday og gå ikke glip af de bedste tilbud. 

Hvordan skaber jeg et godt overblik over alle mine ønsker?  

Opret en ønskeseddel eller ønskeliste til Black Friday så du har en oversigt over alle de ting, som du skal have shoppet. 

Hvordan tilføjer jeg et produkt til min ønskeliste? 

Du kan enten tilføje et ønske manuelt eller automatisk. Hvis det skal være hurtigt og nemt, så kan du tilføje ønsket automatisk ved at indsætte et link på produktet. Så tilføjer Ønskeskyen de vigtigste informationer, som er tilgængelige for dig selv, og dem du deler ønskelisten med. 

Kan jeg købe mine julegaver i forbindelse med Black Friday? 

Det er oplagt at købe dine julegaver på Black Friday, så du kan spare en masse penge på julegaverne.