Valentinsdag

Valentinsdag

Gaveidéer til Valentinsdag

Giorgio Armani Sí Women

Giorgio Armani Sí Women

Inspireret af den rolige kvinde som udviser styrke, dristighed og mod.

355 DKK

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Balm

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Balm

Unik farvet læbestift med ingredienser, som holder dine læber velplejede.

229 DKK

Escentric Molecules Molecule 01

Escentric Molecule 01

Behagelige trænoter som forsvinder for derefter at dukke op igen og igen.

485 DKK

Note Necklace

Pernille Corydon Halskæde

Giv en symbolsk gave eller forkæl dig selv med den smukke Note halskæde.

400 DKK

erik bagger a/s XO Lowball Glas

erik bagger a/s XO Lowball Glas

Det klassiske design i blyfrit krystalglas er lige til hjemmebaren eller herreværelset.

239,96 DKK

Siri Silfen Studio Taske

Silfen Taske glossy lacquer

Stilfuld taske med glossy look, der klæder enhver kvindes garderobe.

499 DKK

Opdater din ønskeliste til valentinsdag

Opdater din ønskeliste med Ønskeskyen til valentinsdag og få præcis det, du ønsker dig. Opret en bruger og kom i gang med at tilføje dine ønsker til din Ønskesky-profil. 

Valentinsdag er kærligheden og elskovens helligdag. Den fejres hvert år d. 14. februar. På denne dag fejrer par deres forhold ved at udveksle kort, blomster, chokolade, smykker og andre gaver, der skal symbolisere deres kærlighed. Valentinsdag giver jer mulighed for at fejre jeres forhold, som I ønsker. Nogle går dramatisk til værks med overdådige valentinsdagsgaver, hvorimod andre bruger dagen til at skabe et lille rum i hverdagen, hvor I kan nyde hinandens selskab.

Uanset jeres lyster og ønsker, har du op til valentinsdag rige muligheder for at købe romantiske gaver eller oplevelser, du kan nyde med din udkårne. Ved at tilmelde jer Ønskeskyen, kan I desuden samle alle jeres præcise ønsker i en ønskeseddel og dele dem med hinanden – og stadig blive overrasket over, hvad I får på dagen.

Gem dine ønsker til valentinsdag på Ønskeskyen

Har du fundet alle dine ønsker til valentinsdag? Eller jager du rundt desperat for at finde det perfekte eksklusive smykke til din elskede?

Du kan hurtigt og let finde et udvalg af fantastiske valentinsdagsgaver og tilføje dem til din ønskeliste på Ønskeskyen. Det kan være besværligt at finde tid til at få nydt hinandens selskab og vise, hvor meget I holder af hinanden.

En romantisk mini-helligdag som denne giver jer et frirum til virkelig at forkæle hinanden. Uanset om I giver de traditionelle blomster og chokolade eller går den ekstra mil for at finde eksklusive ure eller smykker, som I vil bruge og mindes i mange år fremover, giver valentinsdag jer den perfekte anledning. Mange butikker og webshops tilbyder desuden en række rabatter og tilbud op til d. 14. februar, som I kan få meget ud af – hvis I er i god nok tid.

Når du finder den perfekte valentinsdagsgave på nettet, kan du tilføje den automatisk ved at bruge Ønskeknappen eller tilføje ønsket direkte på din ønskeliste. Så henter Ønskeskyen automatisk alle de relevante informationer. Har du fundet noget i butikken? Så kan du også tilføje ønsker manuelt ved at indsætte billeder af ønsket og skrive en beskrivelse.

Skab overblik over dine ønsker til valentinsdag 

Har du styr på din romantiske ønsker til valentinsdag? Eller er du og din partner blevet enige om, at I kun ønsker jer en eller to helt bestemte ting? 

Med Ønskeskyen kan I få et overblik og holde styr på præcis, hvad I ønsker jer – og finde en række gode tilbud og rabatter, så I har endnu flere penge til at forkæle hinanden. 

Sådan gør du:

1. Lav en ønskeliste

Med Ønskeskyen kan du udvælge præcis den ting, du ønsker dig i valentinsdagsgave. Listen linker enten direkte ind til webshoppen, hvor din partner kan finde varen – eller giver dig mulighed for at tage et billede og manuelt tilføje navn og beskrivelse, så de ved præcis, hvad du ønsker dig.

2. Få din partners ønskeliste

Ønskeskyen hjælper dig ikke kun med at holde styr på dine egne ønsker. Du kan også finde din elskedes egen ønskeliste – hvis de også har oprettet en Ønskesky-profil. Så slipper du for bekymringerne om, hvilken gave, de nu egentlig havde ønsket sig. Derudover er det en god idé at få dem til at oprette deres liste tidligt. Så kan du være sikker på, at du kan få købt de ting, som din partner ønsker sig til fordelagtige priser.

3. Følg med på sociale medier

Der er et væld af tilbud og rabatter op til valentinsdag. Mange af virksomheder reklamerer for disse tilbud og besparelser i ugerne op til dagen. Du kan ofte finde virkelig gode priser eller rabatter ved at følge dine yndlingsbrands og butikker og tilføje dine gaveønsker på din liste. Så garanterer du også, at din udkårne ikke ender med at betale for meget for noget, som du måske havde fundet på tilbud på nettet.

4. Tjek leveringstiden når du shopper valentinsgaver online

Det er surt at bestille en valentinsgave – og den så ankommer efter d. 14. februar. Når du skal købe gaver online, er det derfor altid en god idé altid at tjekke deres salgs- og leveringsbetingelser, inden du klikker “Tilføj til kurven.”

Ofte stillede spørgsmål valentinsdag

Hvornår er valentinsdag?

Valentinsdag er d. 14. februar hvert år.

Hvorfor fejrer vi valentinsdag?

Valentinsdag er en fejring af romantisk kærlighed.

Hvad er historien bag valentinsdag?

Valentinsdag får sit navn fra Skt. Valentin, der angiveligt giftede unge kristne elskere i skjul omkring år 270. Det gjorde han i trods mod det romerske rige og blev derfor fængslet og dræbt. Valentinsdag minder dog på mange måder om tidligere romerske traditioner såsom Lupercalia.

Hvornår blev det første valentinskort sendt?

Det tidligst kendte valentinskort er fra 1415. Det blev dog en almen tradition i England i 1840’erne.

Hvornår begyndte vi at fejre valentinsdag i Danmark?

Fejringen af valentinsdag er en relativ ung tradition i Danmark. Det er først i løbet af 1990’erne/2000’erne, at den for alvor blev udbredt blandt danskerne.