BARNEDÅB

Gaveidéer til barnedåben

Babysam

Jollyroom

Jollyroom

Babysam

adidas

adidas

Planlæg den perfekte barnedåb

Har du svært ved at danne et overblik inden du skal holde barnedåb? Så opdater din ønskeliste hos Ønskeskyen, hvad end du skal lave en huskeliste, gaveliste eller indkøbsliste og skab det perfekte overblik inden den store dag! 

Hvad end I er det heldige forældrepar eller de inviterede gæster, så er der rigtig mange overvejelser forud for en barnedåb. Ved at oprette en bruger på Ønskeskyen, kan du hurtigt og nemt danne det perfekte overblik inden den mindeværdige begivenhed. Jo mere velforberedt man er, jo mere roligt kan man tage det op til selve dagen for barnedåben, hvilket vil være godt for alle parter.

Dåben er en dejlig begivenhed, og det er meget livsbekræftende, når det nye familiemedlem får sin første fest. Han eller hun bliver indviet i den kristne tro sammen med familie og venner. Det er derfor vigtigt at denne dag bliver markeret, og at man undgår al form for stress både op til og under begivenheden. Hos Ønskeskyen kan vi hjælpe dig med at undgå netop dette, ved at planlægge så meget som muligt op til den store dag. Opdater din Ønskesky-profil eller opret en bruger, så du kan lave forskellige lister såsom en ønskeliste eller indkøbsliste op til den store dag. Sådan kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad du har brug for, og hvad du mangler at købe. 

For nybagte forældre der er påvirket af søvnunderskud, kan planlægning af en barnedåb virke uoverskuelig. Der er et hav af forskellige informationer, og ting man skal tage stilling til. Skal det være en stor eller lille dåbsfest? Hvilken dåbskjole skal barnet have på, og hvor skal festen afholdes? Hvem skal sørge for maden og hvad med pynten? Du må endelig ikke gå i panik! På Ønskeskyen kan du bruge din ønskeliste til forskellige formål. Du kan bruge den til at lave en indkøbsliste, huskeliste og meget mere! Ønskeskyen hjælper dig med at få overblik og ro i maven, så du kan nyde den mindeværdige dag. 

Gavelisten til dine gæster

Det kan være svært at finde ud af og holde overblik over, hvad man skal ønske sig som forældre på barnets vegne. For på sin vis, er det jo dejligt med ting, som barnet kan få glæde af med det samme. Et barn kan for eksempel altid bruge noget nyt til børneværelset. Hos Moodings kan du blandt andet finde en lang række af lækre produkter til indretning af et hyggeligt værelse. På den anden side, er der dog også noget specielt over at modtage gaver, som barnet kan have glæde af i længere tid. De gaver som holder hele livet, kan man nemlig mindes den første fejring, og gaven kan være med til at markere den store livsbegivenhed.

Saml alle dine gaveønsker

Dåben er en traditionel ceremoni, der samler familie og venner for at fejre, at der er kommet et nyt menneske til verden. Det er også en tradition, hvor dine gæster kommer med gaver til det lille dåbsbarn. Det kan dog være svært at holde overblik over alle ønskerne til den lille, og derudover vil man altid gerne undgå dobbeltgaver. Derfor er Ønskeskyen den perfekte platform for dig, der gerne vil gøre det nemt for dig selv og dine gæster op til den store dag! Med en Ønskesky-profil kan du samle alle dine ønsker ét sted og skabe et overblik over, hvor gaverne kan købes, og hvad de koster. Dette gør gaveindkøbene meget lettere for dine gæster. Derudover kan du også dele ønskelisten med dine gæster, hvor de kan reservere gaver fra listen. På den måde undgår de skuffelsen, ved at købe det samme som andre, og I undgår dobbeltgaver.

Hvis du mangler inspiration til gaveønsker, kan du tjekke nogle af Ønskeskyens brands ud. Hos Luxkidz kan du finde et stort udvalg af børnetøj, tilbehør og legetøj, hvor du kan finde en blanding af de mest populære mærker. Der er også den danske børnetøjskæde Tinderbox, som har et luksuriøst udvalg af tøj, sko, accessories og legetøj. Der er derfor rig mulighed for at finde den helt rette gave til barnedåben. Tilføj ønskerne til jeres ønskeseddel, og skab et overblik over de mindeværdige gaver med Ønskeskyen!

Indkøbslisten til din barnedåb

Mange familier vælger, at deres kære barn skal døbes i den kristne tro. Hvis I er blandt dem, der ønsker at jeres lille ny skal have sin velsignelse i kirken, så er det en god idé at lave en indkøbsliste på Ønskeskyen. Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad I skal købe ind både før, under og efter barnedåben.

Hos Ønskeskyen er der masser af hjælp og inspiration at hente til planlægningen af en hyggelig barnedåb. I kan bruge indkøbslisten til at tilføje ting som pynt, snacks, drikkelse, mad og meget mere. Det er en god idé at tilføje hvor tingene skal købes, og hvad det koster. På den måde kan I gå målrettet efter indkøbene og have et overblik over priserne, så I kan overholde jeres budget. Husk at hvis I køber tingene online, så er det altid en fordel at være i god tid. Så er I sikre på, at tingene kommer hjem i tide. Hop ind på din Ønskesky-profil og lav en udførlig indkøbsliste, så du kan skabe det perfekte overblik! 

Det perfekte overblik 

Til enhver barnedåb hører sig naturligvis en dåbsgave. Hos Ønskeskyen kan du bruge din ønskeliste som en gaveindkøbsliste. Så kan du skabe et overblik over hvilke gaver du skal købe, og hvorhenne du skal købe dem. På den måde kan du hurtigt og nemt finde den helt rigtige gave til det lille dåbsbarn. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe eller har et stramt budget, så skal du ikke stresse. BabySam har Danmarks største udvalg af babytøj og udstyr, så her går du i hvert fald ikke galt i byen.

Der er en lang række klassiske gaver, du kan give såsom stimulerende legetøj og lækkert udstyr. Du kan også gå efter en unik dåbsgave, der kan følge barnet hele livet, som et halskædevedhæng med et kors. Gaverne behøver heller ikke altid at være dyre. Man kan sagtens få overraskende, kvalitetsgaver til rigtig gode og lave priser. Opdater dine Ønskesky-profil, få det perfekte overblik og gå målrettet efter den mindeværdige gave. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår afholdes en barnedåb?

Det er meget forskelligt, men en barnedåb afholdes typisk når barnet er fyldt 3 måneder. 

Hvordan skaber jeg overblik over mine indkøb til dåben?

Hos Ønskeskyen kan du hurtigt og nemt bruge din ønskeliste som en indkøbsliste. På listen kan du tilføje alle de ting, du står og mangler op til den store dag. Derudover kan du tilføje priser og hvor tingene skal købes, så du kan shoppe målrettet og overholde dit budget. 

Hvad er en barnedåb?

En barnedåb er et kristent ritual, hvormed en person optages i den kristne menighed. Ved selve dåben ’’afvaskes’’ personens synder, og han/hun bliver medlem af den kristne kirke. 

Hvad giver man i dåbsgave?

Du kan give mange forskellige og gode gaver i dåbsgave. Gaven kan være noget som barnet kan bruge lige nu og her, såsom stimulerende legetøj. Du kan også købe noget, som barnet kan bruge resten af livet, som forskellige smykker eller andre mindeværdige ting.

Kan alle blive døbt? 

Ja, alle kan blive døbt også selvom ens forældre ikke er stærkt troende.